Welkom bij Florijnz Corporate Finance
EN NL
Taal:
’s-Hertogenbosch - Amsterdam - Enschede +31 (0)85 023 9405

Over Florijnz

Florijnz Corporate Finance is een onafhankelijke corporate finance boutique die ondernemers begeleidt bij het kopen en verkopen van ondernemingen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het waarderen van ondernemingen en het begeleiden van ondernemingen bij het verkrijgen of optimaliseren van financiering bij banken, informals of private equity/venture capital partijen.

Maar… Waarom Florijnz?

 • Passie (h)erkennen
 • Onafhankelijk
 • Vroeg of laat: wij vinden ALTIJD geschikte kandidaten
 • Kwaliteit
 • Transparante en duidelijke werkwijze
 • Ontzorgt van A tot Z

Er zijn genoeg reden om Florijnz te kiezen, dus waar wacht u nog op…

Als deze aanpak u aanspreekt nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvend en persoonlijk kennismakingsgesprek om onze unieke werkwijze te ervaren. U kunt ons telefonisch bereiken via 085 023 94 05, een e-mail sturen naar info@florijnz.nl of contact opnemen met iemand uit ons team.

Onze partners ›
Vraag nu aan Whitepaper
17 tips ter
voorbereiding
op een
bedrijfsoverdracht


Lees meer ›
Florijnz presenteert “The Drive”
Wil jij ook werken bij Florijnz? Bekijk vacatures ›

Het team

 
 • Hans Minnaar

  Oprichter en directeur van Florijnz.
  Is van nature gedreven om passie voor ondernemers te verzilveren. Hans heeft econometrie gestudeerd in Tilburg, is geregistreerd bedrijfswaardeerder (RV) en heeft verschillende functies vervuld in marketing en overnamefinanciering bij ABN AMRO en Fortis, tevens is hij oud-voorzitter van de Dutch Corporate Finance Association (2012-2016).

  hans@florijnz.nl +31 (0)6 208 055 13
 • Marieke Klaassen van Beurden

  Marieke Klaassen – van Beurden is senior adviseur bij Florijnz. Ze studeerde bedrijfseconomie met een specialisatie in ondernemingsfinanciering aan de Tilburg University. Zij is bijna 20 jaar actief in de financiële dienstverlening, eerst bij ABN AMRO en later bij Van Lanschot Kempen. Marieke heeft veel ervaring op het gebied van bedrijfs- en overnamefinanciering, structurering en turn-arounds.

  marieke@florijnz.nl +31 (0)6 555 577 85
 • Marnix Jaquet

  Vanaf begin 2017 werkzaam als corporate finance adviseur. Voordat Marnix bij Florijnz begon heeft hij 4 jaar operationele en investeringservaring opgedaan bij Value8 N.V. Marnix heeft de masters notarieel en financieel recht afgerond in respectievelijk Utrecht (UU) en Rotterdam (EUR). Sinds november 2018 volgt hij de Msc Business Valuation aan de Tias Business School.

  marnix@florijnz.nl +31 (0)6 411 114 60
 • Theo Eikelhof

  Theo Eikelhof heeft zich vanaf augustus 2018 bij Florijnz aangesloten als associate. Voorheen werkzaam bij ABN AMRO in diverse functies voor de zakelijke markt en private banking, hij volgt onder meer de MSc (en Register Valuator RV) Business Valuation studie aan de TIAS Business School.

  theo@florijnz.nl +31 (0)6 539 890 48
 • Joris Terhaag

  Joris Terhaag is sinds begin 2019 werkzaam als corporate finance adviseur bij Florijnz. Voorheen heeft hij ruim 1,5 jaar ervaring opgedaan op de corporate finance afdeling bij een internationaal accountantskantoor. Joris heeft een achtergrond in bedrijfskunde en de master Finance afgerond aan de Tilburg University.

  joris@florijnz.nl +31 (0)6 555 512 27
 • Nick Nijenhuis

  Nick Nijenhuis ondersteunt Florijnz naast zijn studie Algemene Economie aan de Universiteit van Tilburg.

  nick@florijnz.nl +31 6 145 426 21
 • Amber Kesselaer

  Digital, Strategy & Support

  Amber is vanaf september 2019 parttime actief bij Florijnz op het gebied van strategie, (online) marketing en communicatie. Voorheen was zij actief als digitale innovatie portfoliomanager bij PwC. Verder houdt zij zich bezig met het automatiseren van management informatie met haar eigen onderneming ‘DATA KINGDOM‘.

  amber@florijnz.nl +31 (0)6 81 54 51 45
 

Sector focus

Florijnz heeft in diverse sectoren succesvol meerdere transacties begeleid. In de volgende sectoren heeft Florijnz meer dan gemiddeld expertise opgebouwd.

ICT / High Tech

De ICT-sector is erg conjunctuurgevoelig en voor de komende jaren verwachten wij dat de sector profiteert van de aantrekkende economie. Wat belangrijk is voor ondernemers in deze sector is dat zij zich onderscheiden in een niche of gaan samenwerken om hun positie te versterken. ICT neemt een steeds belangrijke...

Zakelijke dienstverlening

De sector zakelijke dienstverlening is op te delen in verschillende branches. Zo zijn er bijvoorbeeld gerechtsdeurwaarders, accountantskantoren, advocatenkantoren, payrollbedrijven en uitzendbureaus. Elke branche heeft haar eigen dynamiek en bijbehorende vooruitzichten. Ook in deze branches zien wij dat schaalvoordeel en ontzorging belangrijke trends zijn. Veelal bereiken deze ondernemingen de schaalvoordelen...

Neem contact met mij op

Beginnen is de eerste stap; zo eenvoudig is het. De (ver)koop van een onderneming is voor iedereen en elk bedrijf anders.

Op basis van een oriënterend gesprek met u wordt er overzicht gecreëerd in de feiten en emoties. Door een heldere analyse wordt u al gauw in een volgende versnelling gezet. U krijgt er inzicht in of het bedrijf geschikt is voor een strategische (ver)koop, welk mogelijk plan daarbij past en hoelang het proces gaat duren. Maak snel een afspraak voor heldere antwoorden op uw vragen.

Stuur e-mail › Bel ons: +31 (0)85 023 9405

7 dagen per week bereikbaar:
Werkdagen: 09.00 - 22.00 uur
Weekend: 09.00 - 17.00 uur


Uw naam:
Ik heb een vraag over:
Uw e-mails:
Uw telefoonnummer: (niet verplicht)

Florijnz is uw corporate finance adviseur op het gebied van bedrijfsfinanciering, overname van of (ver)koop van uw onderneming. Onafhankelijk, deskundig en resultaatgericht.
 • Bedrijf laten waarderen?
 • Bedrijf verkopen in ‘s-Hertogenbosch?
 • Advies bij overname?

’s-Hertogenbosch


Lekkerbeetjesstraat 1
5211 AL ‘s-Hertogenbosch

Amsterdam


A.J. Ernststraat 595c
1082 LD Amsterdam

Enschede


Oliemolensingel 175
7511 BB Enschede

Contact


Telefoon: +31 (0)85 023 9405
E-mail:: info@florijnz.nl

Werken bij Florijnz ›


© 2019 Florijnz Corporate Finance