Diensten

We zijn in staat u op meerdere manieren te voorzien in uw corporate finance behoefte. Enkele van onze expertises vindt u hieronder.

Bedrijf verkopen

Wij verkopen niet alleen uw bedrijf, wij verzilveren uw passie. Er zullen veel vragen op u afkomen, maar wij helpen u het beste antwoord te formuleren.

Lees meer

Bedrijf kopen

U denkt na over het kopen van een bedrijf. Maar hoe pakt u dit aan? Florijnz helpt u graag met een gestructureerd plan richting een duurzame transactie.

Lees meer

Bedrijfswaardering

Als ondernemers is één van de belangrijkste dingen die u zich afvraagt natuurlijk; wat is mijn bedrijf waard?

Lees meer

Groeifinanciering

Het is belangrijk dat de financiering van uw groeidoelstellingen aansluit bij uw organisatie en de bedrijfsstrategie. Afhankelijk van de bedrijfsdoelstellingen kiest u voor de best passende financieringsmix.

Lees meer

Acquisitiefinanciering

Voor het realiseren van een overname is vaak extra funding nodig. De juiste financieringsstructuur van de voorgenomen transactie kan een doorslaggevende randvoorwaarde zijn. De adviseurs van Florijnz helpen u met het aantrekken van de benodigde financiering.

Lees meer

Zilvermeter

De Zilvermeter ondersteunt de ondernemer in de zoektocht naar het antwoord op de vraag ‘hoe verkoopklaar is mijn onderneming?’

Lees meer

Medewerkers participatieregeling

Wilt u uw medewerkers laten delen in de winst of toekomstige groei? Een participatieregeling wordt vaak gefaciliteerd via een stichting administratiekantoor, kortweg STAK.

Lees meer

Recente projecten

Aankoopbegeleiding Actief Zorg

Aankoop Zorg

Verkoop van De Kangoeroe Apeldoorn

Kinderopvang Verkoop

Waardering Ramenfabriek op ’t Hoog

Bedrijfswaardering Productie

Connect with us

Wij komen graag met u in contact om te bespreken hoe we u het beste van dienst kunnen zijn.

aanhef
Naam(Vereist)
Stef Kolen
Stef KolenCorporate Finance Adviseur