Bedrijfswaardering

Samen met uw personeel werkt u hard uw onderneming (maatschappelijke) waarde te laten toevoegen. U vraagt zich steeds vaker af wat uw bedrijf echt waard is.

Om meerdere redenen kan het interessant zijn een onafhankelijke bedrijfswaardering te laten maken. De meest voorkomende reden de waarde van uw onderneming te laten bepalen is het  voornemen tot verkoop. Ook bij mogelijke bedrijfsopvolging in het geval van een familiebedrijf kan een waardering uw onderneming verder brengen. En dan is er nog een juridische geschil of een fiscale kwestie waarbij Florijnz ingeschakeld wordt om een onderneming economisch te waarderen.

Een bedrijfswaardering moet volledig objectief en transparant zijn. Florijnz is aangesloten bij de NIRV en kan deze daarmee waarborgen.

NIRV is het Nederlands Instituut Register Valuators

Wij bepalen aan de hand van evidence based rekenmodellen de value drivers binnen uw onderneming. Deze bepalen in grote mate de marktwaarde van uw bedrijf. Een bedrijfswaardering kan u helpen inzichtelijk te krijgen hoe te sturen op een hoger rendement met een grotere maatschappelijke waarde.

Connect with us

Wij komen graag met u in contact om te bespreken hoe we u het beste van dienst kunnen zijn.

aanhef
Naam(Vereist)
Stef Kolen
Stef KolenCorporate Finance Adviseur