Wij verkopen niet uw onderneming, wij verzilveren uw passie.

Florijnz Corporate Finance is een onafhankelijke corporate finance boutique die ondernemers begeleidt bij het kopen en verkopen van ondernemingen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het waarderen van ondernemingen en het begeleiden van ondernemingen bij het verkrijgen of optimaliseren van financiering bij banken, informals of private equity/venture capital partijen. Wij richten ons op het verkopen van ondernemingen met een winst vanaf €500.000 of 20+ medewerkers, het aantrekken van financiering vanaf €1 miljoen, en bedrijfswaarderingen voor organisaties van alle groottes.

Maar… Waarom Florijnz?

  • Passie (h)erkennen
  • Onafhankelijk
  • Vroeg of laat: wij vinden ALTIJD geschikte kandidaten
  • Kwaliteit
  • Transparante en duidelijke werkwijze
  • Ontzorgt van A tot Z

Er zijn genoeg reden om Florijnz te kiezen, dus waar wacht u nog op…

Aanpak

Florijnz staat bekend om haar persoonlijke aanpak. U bent niet een ondernemer zoals alle anderen. U heeft uw eigen voorkeuren. Zo heeft u uw bedrijf opgebouwd, en wilt u ook graag verdere stappen ondernemen.

Branches

Iedere ondernemer is anders. Iedere branche is anders. Florijnz heeft ervaring in verschillende branches, zoals te lezen is in onze cases. Toch hebben wij een bovengemiddelde ervaring opgebouwd in verschillende sectoren. Voorbeelden hiervan zijn Zorg/Healthcare, ICT/Data Science, E-commerce/Retail en zakelijke dienstverlening.

Team Florijnz

Onze beloften

Persoonlijk

“Wij verdiepen ons graag in uw persoonlijke wensen en eisen. Onze adviseurs denken echt mee met uw persoonlijke belangen als ondernemer. Zo zorgen wij altijd voor maatwerk op basis van uw specifieke situatie.”

Onafhankelijk

“Wij kennen verschillende partijen, maar verbinden u alleen met partners die passen bij uw lange termijn belang. Wij kijken naar de combinatie die het beste past bij alle partijen op de lange termijn”

Transparant

“Tijdens de gehele samenwerking met de adviseurs zult u complete transparantie ervaren. Wij bespreken altijd onze aanpak en de verschillende mogelijkheden. Zo kunt u altijd kiezen voor wat het beste voelt voor uw situatie. Zelfs rondom de facturatie zijn wij compleet transparant: wij sturen u eerst de urenverantwoording ter akkoord, voordat u de factuur ontvangt.”

Duurzame transactie

“Wij zullen altijd streven naar een transactie waarbij Koper & Verkoper ook na verloop van tijd nog steeds tevreden terugkijken op het verloop van de transactie. Een duurzame transactie betekent in onze ogen een transactie die toekomstbestendig is.”

Kwaliteit

“De adviseurs van Florijnz streven altijd naar kwaliteit. Er wordt met precisie gekeken naar de verschillende documenten die worden opgeleverd, maar ook in de communicatie. Wij hanteren een 4 ogen principe bij alles wat we doen. Bij een bedrijfswaardering is dit zelfs een 6 ogen principe.”

Toegevoegde waarde

“De acties die wij uitvoeren zullen altijd waarde toevoegen. Wij streven ernaar dat de kosten die u kwijt bent aan onze dienstverlening minimaal worden terugverdiend. In de meeste gevallen voegen wij meer waarde toe dan dat we kosten. “

Wij hielpen onze klanten met:

0

Bedrijven verkocht

Het begeleiden van een ondernemer in één van de belangrijkste projecten van hun leven: de verkoop van hun bedrijf.

0

Fusies begeleid

Er komt veel bij kijken wanneer twee bedrijven fuseren. Wij hebben hier ruime ervaring mee.

0

Financiering gerealiseerd

Het is belangrijk dat u dezelfde taal spreekt als de financierder. Door onze ervaring weten wij waar u op moet letten.

0

Onderhandelingen gedaan

Al onze diensten omvatten een onderhandelcomponent. Hierdoor komen wij met creatieve oplossingen in elke onderhandeling.

0

Bedrijfswaarderingen gedaan

Het objectief waarderen van een bedrijf gaat aan de hand van verschillende methodes. Gezamenlijk kijken we welke methode bij uw situatie past.

0

Bedrijven aangekocht

Het aankopen van een onderneming is en blijft spannend. Wij helpen u te identificeren wat het beste bij u past.

Connect with us

Wij komen graag in gesprek met u.

aanhef
Naam(Vereist)
Hans MinnaarOprichter en directeur

MKB Data science top 50

Florijnz draagt een warm hart richting de Data Science sector. Wij vinden het belangrijk deze sector nadrukkelijk te stimuleren, organisaties de kans te geven zich te profileren om zo onze samenleving meer “data driven” te maken. Om de snelle stijgers in de Data Science sector te kunnen identificeren, brengen wij jaarlijks het MKB Data Science Top 50 rapport uit. De precieze ranking wordt jaarlijks bekend gemaakt tijdens het evenement waar wij trots partner van zijn.