Werken bij Florijnz

Ons kantoor is in 2012 opgericht. Sindsdien zijn wij met meer dan 250 succesvolle projecten een gerenommeerd kantoor in Nederland en ook internationaal begeleiden wij uitdagende en interessante transacties.

In 2022 waren wij nog Brookz Fusie & Overname Kantoor van het jaar (2022). We hebben inmiddels een groot aantal ondernemers verder kunnen helpen in hun groeiambities.  Florijnz richt zich in het bijzonder op koop- en verkoopbegeleiding, bedrijfswaarderingen en groei- en acquisitiefinancieringen voor middelgrote Nederlandse ondernemingen (MKB bedrijven).

Openstaande vacatures

Adviseur Corporate Finance

Ben je afgestudeerd Master Finance of vergelijkbaar met relevante stage-ervaring in Corporate Finance/ Investment, analytisch, sociaal, ondernemend en op zoek naar een uitdagende baan? Dan zoeken wij jou!

Trainee Corporate Finance

Ben jij analytisch, sociaal, ondernemend én op zoek naar een geweldig leerzame traineeship voor naast je studie? Dan zoeken wij jou! We maken je bekend met de wereld van corporate finance zodat je hier tijdens je studie al ervaring krijgt.

Open sollicitatie

Florijnz is altijd geïnteresseerd om in contact te komen met ambitieuze kandidaten. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en denk je bij ons te passen? Neem contact met ons op.
aanhef
Naam(Vereist)