Bedrijf verkopen

Het verzilveren van uw passie

Laten we op voorhand een misverstand uit de weg nemen. Wij verkopen niet alleen uw bedrijf, wij verzilveren uw passie. Goede ondernemers zijn bijzonder gepassioneerde mensen. Met opvallend veel energie en betrokkenheid brengen zij hun organisatie verder. Dat willen zij bij de verkoop van de onderneming natuurlijk ook. Het is belangrijk dat deze passie wordt (h)erkend en op de juiste wijze in beeld gebracht.

Samen kunnen we het vieren

Een intensief proces

Voordat u uw onderneming gaat verkopen, zijn er veel vragen die u uzelf kunt stellen om voorbereid het verkooptraject te starten. Maar we willen u geruststellen: veel antwoorden volgen vanzelf gedurende het verkoopproces. Het is echter belangrijk om een adviseur waar u op kunt vertrouwen in de arm te nemen.

Een persoonlijke touch

Wij begrijpen dat u een unieke ondernemer bent, met een eigen achtergrond en specifieke wensen. Het verkoopproces van uw bedrijf is daarom niet in een mal te gieten. De adviseurs van Florijnz geven u graag advies tijdens het belangrijkste project van uw leven als ondernemer: het verkopen van uw bedrijf.

Onze Aanpak

Florijnz levert maatwerk in de begeleiding voorafgaand en tijdens het verkooptraject. Wij faciliteren u dusdanig dat u ondanks intensieve begeleiding, toch het gevoel heeft voldoende eigen inbreng te hebben. Binnen vooraf gestelde kaders vraagt u en draaien wij.

We kijken met u mee

Connect with us

Wij gaan graag met u in gesprek over hoe we uw passie het beste kunnen verzilveren.
Hans MinnaarOprichter en directeur

aanhef
Naam(Vereist)