Vacature Trainee Corporate Finance ‘s-Hertogenbosch

Benieuwd naar het Corporate Finance vak?

Ben jij analytisch, sociaal, ondernemend én op zoek naar een geweldig leerzame stage en/of bijbaan voor naast je studie? Dan zoeken wij jou!

Wij zorgen voor een stijgende lijn

Over Florijnz

Florijnz Corporate Finance is een corporate finance boutique die ondernemers begeleidt bij het kopen en verkopen van ondernemingen. Wij opereren als onafhankelijke regisseur om onze klanten te ondersteunen en staan hen bij om hun passie te verzilveren. Het (lange termijn) belang van de klant staat altijd voorop. Of het nu gaat om inzicht te geven in de waarde van een onderneming, te assisteren bij groeiplannen, overnames of fusies; het begint met inzicht en gevoel voor bijzondere ondernemers en ondernemingen. Tevens stimuleert Florijnz partijen om onderlinge samenwerkingen op te zoeken, en met elkaar onze samenleving meer “data driven” te maken middels het onderscheidende “data science project”.

Florijnz groeit en om deze groeiambitie kracht bij te zetten zoeken wij per september 2024 (start in overleg) een intelligente, integere collega die ons team 24 tot 28 uur in de week komt versterken. Bij ons staan teamspirit, samenwerken en elkaar laten groeien centraal. Successen vieren we samen, maar ook wanneer het eventjes tegen zit kun je op ons bouwen. Ons kleine team is een mix van zeer ervaren én startende professionals, een ideale plek om jouw talenten tot bloei te laten komen en te groeien naar een rol als zelfstandig Adviseur.

Wat ga je doen?

Je krijgt de mogelijkheid om praktische kennis en ervaring op het gebied van corporate finance op te doen. Je werkzaamheden bestaan onder meer uit het identificeren van potentiële overname- of koopkandidaten, het maken van bedrijfsprofielen, het verzamelen en ordenen van benodigde informatie en het mee helpen maken van (pitch)presentaties. Tevens speel je een belangrijke rol in ons data science project.

We kijken met u mee
Stef achter de computer

Wie ben je en wat kun je?

Om te kunnen excelleren vragen wij niet alleen passie maar ook inzet. Vanzelfsprekend volg je een opleiding in financiële/economische richting op academisch niveau (denk hierbij aan Algemene Economie of Econometrie of vergelijkbaar). Je bent scherp in je observaties en analyses en weet je zowel mondeling als schriftelijk goed uit te drukken. Je bent proactief, kritisch, hebt een intrinsieke interesse in bedrijven en gevoel voor relaties. Tenslotte durf je vragen te stellen en hulp te vragen wanneer je ergens zelf niet uitkomt.

Wat bieden we jou?

• De ideale plek om jouw loopbaan in corporate finance te starten, je wordt intensief begeleid door (een van) onze professionals;
• Een bedrijfscultuur die gekenmerkt wordt door professionaliteit, ambitie en loyaliteit;
• Een plek binnen ons team als volwaardig professional;
• Teamspirit; gezamenlijke lunches en jaarlijks een super gezellig teamuitje;
• Bij gebleken geschiktheid de mogelijkheid tot een vaste aanstelling;
• Een prachtige werkplek in het hart van ’s-Hertogenbosch, op loopafstand van het station;
• Flexibele werktijden waarbij wij rekening houden met de tijd die je aan je opleiding moet besteden;
• En last but not least, goed werk wordt beloond, een mooie vergoeding hoort er natuurlijk bij. Een vergoeding voor reiskosten behoort tevens tot de mogelijkheden.

Hebben we jouw interesse gewekt en wil je met ons kennis maken? Stuur dan je cv met korte motivatie naar Bart Lips (bart@florijnz.nl). Wanneer je meer informatie wenst of vragen hebt, dan kun je Bart bereiken via 06 10 23 58 60.

Sollicitatie

Meer weten?

Wij staan altijd open voor vragen.

aanhef
Naam(Vereist)
Bart LipsSenior Corporate Finance Adviseur