Vacature Junior Adviseur Corporate Finance – ‘s-Hertogenbosch

Wie ben jij en wat kun je?

Ben je afgestudeerd in de Master Finance of vergelijkbaar met relevante stage-ervaring in Corporate Finance/ Investment, analytisch, sociaal, ondernemend en op zoek naar een uitdagende baan? Dan zoeken wij jou!

Je bent een gepassioneerd persoon die zin heeft om de professionele wereld te betreden. Je hebt een universitaire diploma in financiële/economische richting op zak zoals: Master Algemene IBA, Economie, Bedrijfseconomie of Econometrie.

Je hebt relevante werkervaring opgedaan in je studie, dit is een harde eis. Je bent scherp in je observaties en analyses en weet je zowel mondeling als schriftelijk goed uit te drukken. Onze voorkeur gaat uit naar een collega met internationale ambities. Je bent proactief, kritisch, hebt een intrinsieke interesse in bedrijven en gevoel voor relaties. Bij voorkeur woon je in de directe omgeving van ’s-Hertogenbosch, in ieder geval niet meer dan 50 kilometer vanaf ons kantoor.

Wat wij je geven.

Buiten de normale beloftes van iedere werkgever kan je bij Florijnz rekenen op meer dan het minimale. We zijn een kleine, platte organisatie waarbij we elkaar ondersteunen. We doen dan ook ons best om de werk-privé balans zo aangenaam mogelijk te maken. De onderlinge banden versterken we met gezamenlijke lunches en teamuitjes. En je persoonlijke ontwikkeling stellen we centraal met maatwerk opleidingen.

  • De ideale plek om jouw loopbaan in corporate finance te starten, je wordt intensief begeleid door (een van) onze professionals;
  • Een bedrijfscultuur die gekenmerkt wordt door professionaliteit, ambitie en loyaliteit;
  • Een plek binnen ons team als volwaardig professional;
  • Teamspirit; gezamenlijke lunches en (meer)jaarlijks een super gezellig teamuitje;
  • Bij gebleken geschiktheid de mogelijkheid tot een vaste aanstelling;
  • Een prachtige werkplek in het hart van ’s-Hertogenbosch, op loopafstand van het station;
  • Flexibele werktijden zodat je werk en privé leven perfect in balans is, mogelijkheid voor Workation;
  • En last but not least, goed werk wordt beloond, vanzelfsprekend ontvang je een passend salaris.
Samen kunnen we het vieren

Wat we van je vragen.

Als Junior Adviseur Corporate Finance ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen in projecten waardebepaling, (her)financiering of aan- en verkoop. Je zoekt naar geschikte overnamekandidaten.

Je bereidt zowel zelfstandig als in teamverband waarderingsrapporten voor, stelt bedrijfs- en marktanalyses en informatiememoranda op en je houdt je bezig met sector updates en gedetailleerde waarderings- en financiële analyses. Daarnaast assisteer je de projectleider intensief bij de contacten met potentiële kopers en verkopers, investeerders en participatiemaatschappijen in binnen- en buitenland en je bent als teamlid verantwoordelijk voor het opleveren van relevante uitwerkingen. Je assisteert uiteraard ook de projectleider bij koop, verkoop en fusieonderhandelingen.

Je neemt deel aan diverse overleggen en levert hieraan een actieve bijdrage. De bedoeling is dat je in maximaal 2 jaar klaar bent om zelfstandig projecten te draaien. Daarom is deze functie bij uitstek geschikt voor studenten die bijna gaan afstuderen of starters die nu nog als junior werken en graag de volgende stap willen maken.

Over Florijnz

Florijnz Corporate Finance is een corporate finance boutique die ondernemers begeleidt bij het kopen en verkopen van ondernemingen. Wij opereren als onafhankelijke regisseur om onze klanten te ondersteunen en staan hen bij om hun passie te verzilveren. Het (lange termijn) belang van de klant staat altijd voorop. Of het nu gaat om inzicht te geven in de waarde van een onderneming, te assisteren bij groeiplannen, overnames of fusies; het begint met inzicht en gevoel voor bijzondere ondernemers en ondernemingen. Tevens stimuleert Florijnz partijen om onderlinge samenwerkingen op te zoeken. Een goed voorbeeld hiervan is dat Florijnz sinds een aantal jaren de samenleving meer “data driven” maakt middels het onderscheidende “data science top 50”. Dit evenement is een vast onderdeel in de Data Week NL in samenwerking met de JADS en Gemeente ’s-Hertogenbosch.

Florijnz groeit, sinds 2021 hebben we een sterke internationale samenwerking met een USA-netwerk en om deze groeiambitie kracht bij te zetten zoeken wij voor de uitbreiding van ons team een intelligente, integere collega die ons team komt versterken. Bij ons staan teamspirit, samenwerken en elkaar laten groeien centraal. Successen vieren we samen, maar ook wanneer het eventjes tegen zit kun je op ons bouwen. Ons kleine team is een mix van zeer ervaren én startende professionals, een ideale plek om jouw talenten tot bloei te laten komen en te groeien naar een rol als Adviseur.

Florijnz is sinds medio 2022 gevestigd in het ‘signature pand’ Grasso (innovatiekwartier Den Bosch) samen met 35 andere bedrijven. Binnen de locatie hebben we onder andere de oude bestuurskamer en zit het team waar vroeger de financiële afdeling was gevestigd aan de voorzijde van het pand.

Standplaats ‘s- Hertogenbosch

Adviseurs van Florijnz staan altijd voor u klaar

Sollicitatie

Meer weten over de werkzaamheden?

Wij horen graag alle vragen die je hebt, zodat we kunnen kijken of we het antwoord kunnen geven dat jij graag wilt horen.

aanhef
Naam(Vereist)