Internationaal netwerk

Cornerstone International Alliance

Sinds 2022 is Florijnz onderdeel van Cornerstone International Alliance, een internationaal netwerk uit de Verenigde Staten van onafhankelijke corporate finance adviesbureaus.

Via dit netwerk staan wij in direct contact met meer dan 30 kantoren verspreid over de hele wereld. Hiermee hebben we toegang tot een enorm netwerk van strategische en financiële -kopers en verkopers. Daarnaast hebben we toegang tot marktinformatie, waarderingen en sector trends.

Cornerstone leden focussen zich op bedrijven met een omzet tussen de €5 miljoen en €150 miljoen, het segment waar ook Florijnz zich in begeeft. Dit zorgt ervoor dat er altijd een perfecte match is tussen onze relaties enerzijds en de kopende/verkopende partijen uit ons netwerk anderzijds.

Cornerstone heeft kantoren in de USA, Canada, Brazilië, UK, India en Nederland. Cornerstone is een van origine Amerikaans netwerk, waardoor we bovengemiddeld goede ingangen hebben bij Amerikaanse strategische kopers en investeerders. De komende jaren zal het netwerk zich sterk uitbreiden over de wereld. Overweeg je om je bedrijf internationaal te verkopen of ben je benieuwd naar de internationale marktontwikkelingen? We helpen je er graag mee. Neem contact op met ons team.

Cornerstone International Alliance

Cornerstone is een netwerk van M&A kantoren die zich focussen op de ‘lower middle market’, bedrijven met een omzet tussen de €5 miljoen en €150 miljoen, het segment waar ook Florijnz zich in begeeft. Dit zorgt ervoor dat er altijd een perfecte match is tussen onze klanten enerzijds en de kopende/verkopende partijen uit ons netwerk anderzijds.

Cornerstone is een van origine Amerikaans netwerk, waardoor we bovengemiddeld goede ingangen hebben tot Amerikaanse strategische kopers en investeerders. Daarnaast hebben we toegang tot marktinformatie, waarderingen en sector trends.

Overweeg je om je bedrijf internationaal te verkopen of ben je benieuwd naar de internationale marktontwikkelingen? We helpen je er graag mee. Neem contact op met ons team.

In donkerblauw de landen waar Cornerstone International Alliance actief is

Voor meer informatie: Cornerstone International Alliance

Neem contact met ons op

We staan je graag te woord over de mogelijkheden van een internationale verkoop.

aanhef
Naam(Vereist)
Hans MinnaarOprichter en directeur