Bedrijfswaardering

Wat is je bedrijf waard?

Veel ondernemers vragen zich af wat hun onderneming zal opbrengen. Wat de waarde van hun onderneming is. Om meerdere redenen kan het interessant zijn hiertoe een onafhankelijke bedrijfswaardering te laten maken.

Wil je verkopen, dan is een waardering vooraf aan te raden. Ook bij een overdracht binnen de familie kan een waardering de ondernemer verder helpen. We kunnen je ook helpen wanneer er een juridisch geschil is tussen bijvoorbeeld aandeelhouders. Ook dan biedt een onafhankelijke waardering namens de onderneming uitkomst of kunnen we je als partijdeskundige bijstaan.

“Een bedrijfswaardering moet volledig objectief en transparant zijn. Florijnz is aangesloten bij de NIRV en kan deze daarmee waarborgen.”

NIRV is het Nederlands Instituut Register Valuators

Waardedrivers

Wij bepalen aan de hand van evidence based rekenmodellen de waardedrijvers binnen je onderneming. Deze bepalen in grote mate de marktwaarde van jouw bedrijf. Een bedrijfswaardering helpt je inzichtelijk te krijgen hoe je kan sturen op een hoger rendement met een grotere maatschappelijke waarde.

Neem contact op

Wij komen graag met je in contact om te bespreken hoe we je het beste van dienst kunnen zijn.

aanhef
Naam(Vereist)
Stef KolenCorporate Finance Adviseur

Kom met ons in contact

We komen graag met je in contact om te zien hoe we je van dienst kunnen zijn.