Bedrijf verkopen

Connecting present and future

Bij Florijnz begrijpen we dat de beslissing om je bedrijf te verkopen een belangrijke mijlpaal is en dat die keuze weloverwogen gemaakt moet worden. Je hebt met veel passie je bedrijf gebracht tot waar het nu staat en je wilt deze prettig en duurzaam overdragen. Het is belangrijk dat deze passie wordt (h)erkend, op de juiste wijze in beeld wordt gebracht en wordt voortgezet. Het verkopen van een bedrijf is een complex proces dat volledige focus en aandacht verlangt. De professionele adviseurs van Florijnz weten als geen ander dit proces te begeleiden.

We gaan niet zomaar je bedrijf verkopen maar je heden en toekomst verbinden

Een intensief proces

Voordat de onderneming verkocht wordt, zijn er een aantal vragen die de ondernemer zichtzelf dient te stellen om goed voorbereid het verkooptraject te starten. Veel antwoorden volgen gedurende het verkoopproces.

Tijdens een verkoopproces komen er veel dingen op je af, zaken waar je misschien niet altijd aan hebt gedacht. Precies op die momenten zorgt jouw adviseur voor kalmte en rust. Onze ervaring met deze processen maakt dat wij weten hoe deze optimaal te begeleiden.

Onze Aanpak

In ieder proces, of het nu gaat om een bedrijf verkopen, kopen of waarderen, leveren wij maatwerk. We begeleiden voorafgaand, tijdens en ná het verkooptraject. Ons doel is de ondernemer zodanig te faciliteren dat ondanks intensieve begeleiding toch voldoende eigen inbreng mogelijk is.

We werken nauw met elkaar samen. Met onze expertise, ruime ervaring en uitgebreide netwerk, zorgen we ervoor dat je bedrijf in goede handen komt.

Met Florijnz is je bedrijf verkopen makkelijker
Bedrijf verkopen samen met Florijnz

Een persoonlijke touch

Wij begrijpen dat je een unieke ondernemer bent, met een eigen achtergrond en specifieke wensen. Het verkoopproces van je bedrijf is daarom niet in een mal te gieten. Onze adviseurs voorzien je graag van advies tijdens één van de belangrijkste projecten in je leven als ondernemer: je bedrijf verkopen.

Neem contact met ons op

Wij komen graag met je in contact om te bespreken hoe we je het beste van dienst kunnen zijn.
Hans MinnaarOprichter en directeur

aanhef
Naam(Vereist)

Kom met ons in contact

We komen graag met je in contact om jouw verkoopvoorbereiding zo goed mogelijk te laten verlopen.
Hans MinnaarOprichter en directeur