Welkom bij Florijnz Corporate Finance
EN NL
Taal:
’s-Hertogenbosch - Amsterdam +31 (0)85 023 9405

Ik wil... mijn bedrijf uitbreiden in Nijmegen

Passie drijft succesvolle mensen. Kopers en verkopers spreken dezelfde taal; het is de energie en betrokkenheid die hen bindt. Kopers breiden hun passie graag uit met één of meerdere aankopen van kansrijke ondernemingen in Nijmegen. Een overname die de eigen organisatie naar een volgende fase brengt. Succes is daarbij verzekerd als de juiste stappen bij de werving acquisitie worden gezet.

Bij Florijnz weten wij als geen ander wat daar allemaal bij komt kijken. Wij zien er dan ook op toe dat geen onderdeel van het proces uit het oog wordt verloren. Wilt u meer weten over onze aanpak en de wijze waarop wij uw onderneming in Nijmegen uitbreiden u kunnen ondersteunen bij uw plannen om uit te breiden in Nijmegen? Op zoek naar een bedrijfsovername adviseur in Nijmegen en omgeving? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Direct afspraak maken met Hans

" Wil iemand serieus een fusie of een deal sluiten, dan hebben zij met Florijnz de partner in huis om dit ook gerealiseerd te krijgen"

Het verhaal van Syncasso

Het contact met Florijnz was gemakkelijk gelegd. “Florijnz onderscheidt zich op zo’n manier dat ze begrip hebben voor wat je als klant wilt en het proces waar je in zit. Ze haken moeiteloos aan, dus je hebt eigenlijk maar één gesprek nodig om met elkaar op één lijn te komen”. Michael vindt dat Florijnz heel sterk is in het concreet houden van informatie en ervaart de diensten als kundig en professioneel, met een tikje humor. “Niet dat het een humoristisch vak is, maar de communicatie was zo dat er altijd ruimte was voor een grapje. We hebben best wel wat gelachen tussendoor, ook al was de conference call soms zondagavond laat”.

Ja! Ik wil... mijn passie laten waarderen.

Uw naam:
Uw e-mail:
Uw telefoonnummer:(niet verplicht)

Florijnz is uw corporate finance adviseur op het gebied van bedrijfsfinanciering, overname van of (ver)koop van uw onderneming. Onafhankelijk, deskundig en resultaatgericht.
  • Bedrijf laten waarderen?
  • Bedrijf verkopen in ‘s-Hertogenbosch?
  • Advies bij overname?

’s-Hertogenbosch


Lekkerbeetjesstraat 1
5211 AL ‘s-Hertogenbosch

Amsterdam


A.J. Ernststraat 595c
1082 LD Amsterdam

Contact


Telefoon: +31 (0)85 023 9405
E-mail:: info@florijnz.nl

Werken bij Florijnz ›


© 2019 Florijnz Corporate Finance