Bart Lips

Bart Lips

Bart Lips is Senior Corporate Finance adviseur bij Florijnz. Hij heeft een Msc. Finance (Tilburg University) en Msc. Strategic Management (Erasmus University Rotterdam) afgerond. Bart heeft de afgelopen jaren ruime ervaring opgedaan in internationale M&A transacties bij een M&A boutique en hij was als M&A manager bij een beursgenoteerde onderneming verantwoordelijk voor het doen van overnames in West Europa. Bart heeft veel ervaring op het gebied van verkooptransacties en heeft affiniteit met de sectoren TMT, Industrie en Zakelijke Dienstverlening.

Specialist fusie en overname | Bedrijfswaarderingen & Overnamefinanciering

Bart is betrokken, verbindend en analytisch. Met een scherp oog voor de inhoud en een nuchtere blik vindt hij het gaaf om ondernemers te begeleiden bij de grote keuzes die onze diensten teweegbrengen. Bart gaat voor de lange termijn en een uitkomst waar alle stakeholders blij mee zijn.

“Naast het optimale resultaat uit de randvoorwaarden kunnen halen, is het mooiste en meteen ook het moeilijkste aspect van ons vak de setting creëren waarin koper en verkoper elkaar kunnen en willen vinden”

Bart Lips – Senior Corporate Finance @ Florijnz

Bart heeft reeds:

0

Corporate Finance projecten

0

Aankopen begeleidt

0

Bedrijven verkocht

0

Groeifinancieringen verkregen

0

Bedrijfswaarderingen uitgevoerd

Recente projecten van Bart

Verkoop van Emma Solutions

ICT Verkoop

Verkoop van Amacom

E-commerce Verkoop

Bedrijfswaardering voor Amacom

Bedrijfswaardering E-commerce

Connect with us

Wij komen graag met u in contact om te bespreken hoe we u het beste van dienst kunnen zijn.

aanhef
Naam(Vereist)
Bart Lips
Bart LipsSenior Corporate Finance Adviseur