Lotte Schipperheijn

Lotte Schipperheijn (21) zit in de afrondende fase van haar bachelor bedrijfseconomie aan de Universiteit van Tilburg. Gedurende haar studie toonde ze niet alleen academische interesse, maar ze nam ook actief deel aan het studentenleven door een bestuursjaar te vervullen als penningmeester bij de studievereniging voor Accountancy en Finance. Tijdens haar laatste semester aan de universiteit besloot ze om haar kennis in de praktijk te brengen, als trainee bij Florijnz.

Analist

Als trainee zal Lotte haar bedrijfseconomische expertise inzetten bij verschillende aspecten van aan- en verkooptrajecten en bedrijfswaarderingen. Hierdoor profiteert niet alleen Florijnz van Lotte’s werkzaamheden, maar krijgt Lotte ook de kans om alle aspecten van de M&A-wereld te verkennen. Dit bereidt haar voor op een toekomstige carrière in dit vakgebied.

“Bij Florijnz ervaar je een ideale leeromgeving vanwege de betrokkenheid bij de trajecten en de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Voor een nieuwsgierige, gedreven student is Florijnz dé plek om te groeien en zich te ontwikkelen in dit vakgebied.”

Lotte Schipperheijn, Analist @ Florijnz