Casper Dams

Casper is momenteel in de afrondende fase van de bacheloropleiding Entrepreneurship & Business Innovation aan Tilburg University. Na het voltooien van zijn bachelor is hij van plan om zich verder te specialiseren door de master Finance, die hij wederom aan Tilburg University zal volgen. Casper is sinds augustus 2023 actief bij Florijnz als analist/trainee. In deze functie kan hij zijn sterke interesse in Corporate Finance verder ontwikkelen. Als analist biedt hij onder andere ondersteuning in aan- en verkooptrajecten en bedrijfswaarderingen.

Analist

De combinatie van ondernemerschapskennis en financiële expertise, waar Casper zich momenteel intensief in aan het ontwikkelen is, maakt een traineeship bij Florijnz de ideale keuze. Dit biedt hem een unieke kans om zijn kennis en vaardigheden in deze gebieden verder te verdiepen en praktisch toe te passen, een essentiële stap in zijn professionele groei.

“Bij Florijnz is onze benadering van bedrijfsgroei en -overdracht uniek; we combineren diepgaande marktkennis met een persoonlijke touch, waardoor we ondernemers helpen hun visie met vertrouwen te realiseren.”

Casper Dams, Analist @ Florijnz

Connect with us

Ik ga graag met u in gesprek
Casper DamsAnalist