Kennisbank-item

Het Florijnz MKB Data Science Top 50 rapport van 2022 is uit!

De snelste MKB Data Science stijgers van 2022

Dit jaar brengen wij voor de vierde keer het ‘Florijnz MKB Data Science Top 50’ rapport uit. Florijnz heeft een warm hart voor de Data Science sector. Deze sector nadrukkelijk stimuleren staat dan ook hoog in het vaandel bij Florijnz. We willen organisaties de kans te geven zich te profileren en daarmee onze samenleving meer data-driven te maken. Download het 2022 whitepaper om de snelle stijgers in Data Science te identificeren.

MKB Data Science Top 50 rapport 2023

Florijnz Corporate Finance en het Data & Insights Network hebben data verzameld van de snelst groeiende data science bedrijven in Nederland. Het rapport bevat de omvang van de markt binnen Nederland in zowel euro’s als medewerkers en relevante informatie zoals rankings binnen de verschillende subsectoren en visies van experts. Bovendien bevat het de top 50 snelst groeiende data science bedrijven van MKB Nederlandse. Vraag jouw versie hier aan!

Naam(Vereist)

Indien u bovenstaand aanvraagformulier in te vullen, ontvangt u het rapport. Dit rapport geeft inzicht in de 50 snelst groeiende Nederlandse MKB-bedrijven actief op het gebied van Data Science. Dit is een snel groeiende sector met zeer positieve bedrijfsresultaten en relevantie. Daarnaast zijn deze bedrijven, ondanks de uitzonderlijk krappe Nederlandse arbeidsmarkt, in staat gebleken te blijven groeien in het aantal medewerkers.

Dankzij het MKB Data Science rapport 2022 hopen wij u inzicht geven in de dynamiek van de Data Science sector. Ook hopen w u te inspireren in de manieren waarop u mogelijkerwijs uw bedrijfsvoering zou kunnen versterken. Het verslag geeft u op heldere wijze inzicht in de snel ontwikkelende spelers in de Data Science sector en hun strategieën om zich te onderscheiden of te groeien. Daarnaast lichten wij het investeringsklimaat binnen deze sector toe.

Wij wensen u veel leesplezier toe met het MKB Data Science Top 50 rapport. Wilt u weten wat de precieze ranking is? Bezoek dan het MKB Data Science Top 50 evenement. Meer informatie kunt u vinden op www.mkbdatasiencetop50.nl

Of bent u wellicht benieuwd naar voorgaande rapporten die wij over de jaren heen hebben opgesteld? Alle MKB Data Science top 50 whitepapers blijven beschikbaar op de website. Klik hier voor het MKB Data Science Top 50 rapport van 2021. Klik hier voor de blog: Groeien in Data Science.

Delen op: LinkedIn E-Mail