Kennisbank-item

Het Florijnz MKB Data Science Top 50 rapport van 2021 is uit!

De snelste stijgers van 2021

Florijnz draagt een warm hart richting de Data Science sector. Wij vinden het belangrijk deze sector nadrukkelijk te stimuleren, organisaties de kans te geven zich te profileren om zo onze samenleving meer “data driven” te maken. Om de snelle stijgers in de Data Science sector te kunnen identificeren, brengen wij voor de derde keer het ‘Florijnz MKB Data Science Top 50’ rapport uit.

Door bovenstaand aanvraagformulier in te vullen, ontvangt u het rapport waarin inzicht wordt gegeven in de 50 snelst groeiende Nederlandse MKB-bedrijven die actief zijn op het gebied van Data Science. Het is een snel groeiende sector met zeer positieve bedrijfsresultaten. Daarnaast zijn deze bedrijven, ondanks de uitzonderlijk krappe Nederlandse arbeidsmarkt, in staat gebleken te blijven groeien in het aantal medewerkers.

Met dit onderzoek en rapport hopen wij u inzicht geven in de dynamiek van de Data Science sector. We hopen u te inspireren in de manieren waarop u mogelijkerwijs uw bedrijfsvoering zou kunnen versterken. Het verslag geeft u op heldere wijze inzicht in de snel ontwikkelende spelers in de Data Science sector en hun strategieën om zich te onderscheiden of te groeien. Daarnaast lichten wij het investeringsklimaat binnen deze sector toe.

Wij wensen u veel leesplezier toe met het MKB Data Science Top 50 rapport. Wilt u weten wat de precieze ranking is? Bezoek dan het MKB Data Science Top 50 evenement. Meer informatie kunt u vinden op www.mkbdatasiencetop50.nl 

Delen op: LinkedIn E-Mail

Dit artikel is geschreven door: