Welkom bij Florijnz Corporate Finance
EN NL
Taal:
’s-Hertogenbosch - Amsterdam - Enschede +31 (0)85 023 9405
Het Florijnz MKB Data Science Top 50 rapport van 2021 is uit!

Florijnz draagt een warm hart richting de Data Science sector. Wij vinden het belangrijk deze sector nadrukkelijk te stimuleren, organisaties de kans te geven zich te profileren om zo onze samenleving meer “data driven” te maken. Om de snelle stijgers in de Data Science sector te kunnen identificeren, brengen wij voor de derde keer het ‘Florijnz MKB Data Science Top 50’ rapport uit.

Download het ‘Florijnz MKB Data Science Top 50’ rapport

Uw naam:
Uw e-mailadres:

 

Door bovenstaand aanvraagformulier in te vullen, ontvangt u het rapport waarin inzicht wordt gegeven in de 50 snelst groeiende Nederlandse MKB-bedrijven die actief zijn op het gebied van Data Science. Het is een snel groeiende sector met zeer positieve bedrijfsresultaten. Daarnaast zijn deze bedrijven, ondanks de uitzonderlijk krappe Nederlandse arbeidsmarkt, in staat gebleken te blijven groeien in het aantal medewerkers.

Met dit onderzoek en rapport hopen wij u inzicht geven in de dynamiek van de Data Science sector. We hopen u te inspireren in de manieren waarop u mogelijkerwijs uw bedrijfsvoering zou kunnen versterken. Het verslag geeft u op heldere wijze inzicht in de snel ontwikkelende spelers in de Data Science sector en hun strategieën om zich te onderscheiden of te groeien. Daarnaast lichten wij het investeringsklimaat binnen deze sector toe.

Wij wensen u veel leesplezier toe met het MKB Data Science Top 50 rapport. Wilt u weten wat de precieze ranking is? Bezoek dan het MKB Data Science Top 50 evenement. Meer informatie kunt u vinden op www.mkbdatasiencetop50.nl 

Neem contact met mij op

Beginnen is de eerste stap; zo eenvoudig is het. De (ver)koop van een onderneming is voor iedereen en elk bedrijf anders.

Op basis van een oriënterend gesprek met u wordt er overzicht gecreëerd in de feiten en emoties. Door een heldere analyse wordt u al gauw in een volgende versnelling gezet. U krijgt er inzicht in of het bedrijf geschikt is voor een strategische (ver)koop, welk mogelijk plan daarbij past en hoelang het proces gaat duren. Maak snel een afspraak voor heldere antwoorden op uw vragen.

Stuur e-mail › Bel ons: +31 (0)85 023 9405

7 dagen per week bereikbaar:
Werkdagen: 09.00 - 22.00 uur
Weekend: 09.00 - 17.00 uur


Uw naam:
Ik heb een vraag over:
Uw e-mail:
Uw telefoonnummer: (niet verplicht)

Florijnz is uw corporate finance adviseur op het gebied van bedrijfsfinanciering, overname van of (ver)koop van uw onderneming. Onafhankelijk, deskundig en resultaatgericht.
  • Bedrijf laten waarderen?
  • Bedrijf verkopen in ‘s-Hertogenbosch?
  • Advies bij overname?

’s-Hertogenbosch


Lekkerbeetjesstraat 1
5211 AL ‘s-Hertogenbosch

Amsterdam


A.J. Ernststraat 595c
1082 LD Amsterdam

Enschede


Oliemolensingel 175
7511 BB Enschede

Contact


Telefoon: +31 (0)85 023 9405
E-mail:: info@florijnz.nl
© 2021 Florijnz Corporate Finance