Welkom bij Florijnz Corporate Finance
EN NL
Taal:
’s-Hertogenbosch - Amsterdam - Enschede +31 (0)85 023 9405
Bedrijf verkopen? Ik doe mijn kind toch ook niet weg…

U bent trots! Het bedrijf, waar u week in, week uit met veel plezier mee bezig bent, is als één van uw kinderen. Dagelijks bent u bezig met uw relaties, uw personeel en de markt waarin u opereert. Maar toch ziet u in dat het niet altijd zo door kan blijven gaan. In uw omgeving hoort u steeds vaker de vraag wanneer u gaat stoppen met werken. Wat gaat u met uw bedrijf doen?

Soms valt de term verkoop. Maar u krijgt al pijn in uw hart als u eraan denkt. Al het moois waar u jaren aan heeft gewerkt overdragen aan een ander? U weet dat de dag ooit komt. Ook al wilt u er nu nog niet aan denken, wij adviseren om zo vroeg mogelijk na te gaan denken over die dag. De beste (duurzame) bedrijfsoverdrachten ontstaan door goede voorbereiding.

Gratis white paper: Voorbereiding op een bedrijfsoverdracht

 

 

Door uitgebreide voorbereiding kunnen we zorgen dat de unieke kenmerken van uw onderneming gewaarborgd blijven. Florijnz denkt graag met u mee over de continuïteit van uw onderneming na verkoop. Wij willen niet vandaag kennismaken en morgen verkopen. Wij willen u graag helpen in de voorbereiding richting verkoop, ook al duurt dit nog jaren. En dat u er met plezier aan terug denkt als het proces is afgerond.

Bij de start van het verkoop voorbereidingstraject – binnen Florijnz beter bekend als de Zilvermeter – kunnen we nadenken wat de beste strategische stappen zijn om het verkooptraject zo plezierig mogelijk te laten verlopen.

Door een goede voorbereiding zorgen wij er voor dat u na de transactie met een gerust hart kunt genieten van uw pensioen, wetende dat de cultuur binnen uw bedrijf blijft bestaan en uw klanten zich nog net zo goed geholpen voelen als toen u aan het roer stond. Uw bedrijf is als uw baby, maar kleine kinderen worden groot. Florijnz helpt u met deskundig advies om uw kindje als volwassene los te laten. Zo kunt u tijdens uw pensioen terug kijken op een mooie periode, waarin uw passie is verzilverd.

Wilt u weten welke voorbereiding u nog moet treffen om uw passie te kunnen verzilveren?

Vraag Zilvermeter gesprek aan

Neem contact met mij op

Beginnen is de eerste stap; zo eenvoudig is het. De (ver)koop van een onderneming is voor iedereen en elk bedrijf anders.

Op basis van een oriënterend gesprek met u wordt er overzicht gecreëerd in de feiten en emoties. Door een heldere analyse wordt u al gauw in een volgende versnelling gezet. U krijgt er inzicht in of het bedrijf geschikt is voor een strategische (ver)koop, welk mogelijk plan daarbij past en hoelang het proces gaat duren. Maak snel een afspraak voor heldere antwoorden op uw vragen.

Stuur e-mail › Bel ons: +31 (0)85 023 9405

7 dagen per week bereikbaar:
Werkdagen: 09.00 - 22.00 uur
Weekend: 09.00 - 17.00 uur


Uw naam:
Ik heb een vraag over:
Uw e-mail:
Uw telefoonnummer: (niet verplicht)

Florijnz is uw corporate finance adviseur op het gebied van bedrijfsfinanciering, overname van of (ver)koop van uw onderneming. Onafhankelijk, deskundig en resultaatgericht.
  • Bedrijf laten waarderen?
  • Bedrijf verkopen in ‘s-Hertogenbosch?
  • Advies bij overname?

’s-Hertogenbosch


Lekkerbeetjesstraat 1
5211 AL ‘s-Hertogenbosch

Amsterdam


A.J. Ernststraat 595c
1082 LD Amsterdam

Enschede


Oliemolensingel 175
7511 BB Enschede

Contact


Telefoon: +31 (0)85 023 9405
E-mail:: info@florijnz.nl
© 2020 Florijnz Corporate Finance