Welkom bij Florijnz Corporate Finance
EN NL
Taal:
’s-Hertogenbosch - Amsterdam - Enschede +31 (0)85 023 9405
Ik wil...  weten of mijn bedrijf klaar is om te verkopen

Florijnz heeft de Zilvermeter in het leven geroepen om de ondernemer te ondersteunen in de zoektocht naar het antwoord op de vraag ‘hoe verkoopklaar is mijn onderneming?’. Wij vinden het belangrijk dat de transactie een duurzame transactie is, waardoor de voorbereiding net zo belangrijk is als de transactie zelf.

De Zilvermeter leidt tot een rapportage in hoeverre u klaar bent om uw passie te verzilveren. We houden eerst een gesprek van ongeveer twee uur waarin we verschillende onderwerpen bespreken. Op basis van de antwoorden en onze jarenlange ervaring in het begeleiden van fusies en overnames stellen wij een rapport op.

Wilt u ook weten op welke vlakken u nog wat extra voorbereidingen kunt treffen voordat u overgaat tot verkopen? Benieuwd of dit het juiste moment is om te verkopen?

Vraag nu een Zilvermeter gesprek aan via onderstaand formulier!

Neem contact met mij op

Beginnen is de eerste stap; zo eenvoudig is het. De (ver)koop van een onderneming is voor iedereen en elk bedrijf anders.

Op basis van een oriënterend gesprek met u wordt er overzicht gecreëerd in de feiten en emoties. Door een heldere analyse wordt u al gauw in een volgende versnelling gezet. U krijgt er inzicht in of het bedrijf geschikt is voor een strategische (ver)koop, welk mogelijk plan daarbij past en hoelang het proces gaat duren. Maak snel een afspraak voor heldere antwoorden op uw vragen.

Stuur e-mail › Bel ons: +31 (0)85 023 9405

7 dagen per week bereikbaar:
Werkdagen: 09.00 - 22.00 uur
Weekend: 09.00 - 17.00 uur


Uw naam:
Ik heb een vraag over:
Uw e-mail:
Uw telefoonnummer: (niet verplicht)

Florijnz is uw corporate finance adviseur op het gebied van bedrijfsfinanciering, overname van of (ver)koop van uw onderneming. Onafhankelijk, deskundig en resultaatgericht.
  • Bedrijf laten waarderen?
  • Bedrijf verkopen in ‘s-Hertogenbosch?
  • Advies bij overname?

’s-Hertogenbosch


Lekkerbeetjesstraat 1
5211 AL ‘s-Hertogenbosch

Amsterdam


A.J. Ernststraat 595c
1082 LD Amsterdam

Enschede


Oliemolensingel 175
7511 BB Enschede

Contact


Telefoon: +31 (0)85 023 9405
E-mail:: info@florijnz.nl
© 2020 Florijnz Corporate Finance