Kennisbank-item

Waarom kiest u voor een Corporate Finance adviseur?

Adviseur in een gecompliceerd proces

Deals sluiten is voor veel ondernemers dagelijkse kost, maar het kopen of verkopen van een onderneming doen de meesten maar zelden. Daarom is het verstandig om dit gecompliceerde proces niet alleen aan te gaan en een adviseur in de hand te nemen. Maar waarom zou u moeten kiezen voor een adviseur tijdens een fusie of overnameproces?

Specialistische kennis, ervaring en vaardigheden

Een van de meest voor de hand liggende reden is dat een adviseur simpelweg over de juiste specialistische kennis, ervaring en vaardigheden beschikt. Zo weet hij of zij precies hoe uw onderneming het beste naar voren komt in de markt of wat belangrijk is bij het aankopen van een andere onderneming. Daarnaast heeft een adviseur veel ervaring in het uitonderhandelen van de best mogelijke deal.

We kijken met u mee

Netwerk koop/verkoop kandidaten

Een adviseur beschikt over een uitgebreid netwerk. Door de ervaring en relaties die zijn opgebouwd in eerdere deals kan een adviseur een goede inschatting maken over wat voor onderneming bij u past. Hierdoor kan hij of zij snel en effectief in contact komen met een potentiële koper of verkoper.

Uw zorgen uit handen nemen

Het kopen of verkopen van een onderneming is een intensief en emotioneel proces. Een adviseur zal als vertrouwenspersoon fungeren wanneer spanningen en emoties hoog oplopen. Zo zal hij of zij u voor, tijdens en na het proces goed begeleiden. Terwijl de adviseur zich bezig houdt met het kopen of verkopen van uw bedrijf, kunt u zich volledig blijven focussen op de onderneming zelf.

Maar welke adviseur past het beste bij u als ondernemer?

Bij het kiezen van de juiste adviseur komt veel kijken. Waarom kiest u nou voor de ene adviseur en niet voor de ander? Er zijn een aantal voorwaarden waar uw keuze van af zal hangen. Beschikt de adviseur over de juiste kennis en ervaring? Heeft hij een uitgebreid netwerk dat goed aansluit op mijn onderneming? Hanteert het kantoor een passend tarief?

Voor Florijnz staat één voorwaarde voorop: de persoonlijke klik. Deze zal er gedurende het hele proces voor zorgen dat adviseur en ondernemer elkaar goed aanvoelen. Zo kunnen wij als uw advsieur echt samen uw passie verzilveren.

Florijnz heeft als uitgangspunt dat de door u gemaakte kosten ten alle tijden worden terugverdiend.

Delen op: LinkedIn E-Mail

Connect with us

Wij komen graag met u in contact om te bespreken hoe we u het beste van dienst kunnen zijn.

aanhef
Naam(Vereist)
Marieke Klaassen van BeurdenPartner