Welkom bij Florijnz Corporate Finance
EN NL
Taal:
’s-Hertogenbosch - Amsterdam - Enschede +31 (0)85 023 9405
Waarom Florijnz?

Passie (h)erkennen
Of het nu gaat om inzicht te geven in de waarde van uw onderneming, te assisteren bij het financieren van uw groeiplannen, overnames of fusies; het begint met inzicht en gevoel voor bijzondere ondernemers en ondernemingen. Dat is waar wij het bij Florijnz echt warm van krijgen. In de praktijk is dat een randvoorwaarde voor succes, waarbij wij in staat zijn uw passie bij stakeholders op de juiste wijze voor het voetlicht te brengen. Als beide ‘kloppen’ ligt een transactie in het verschiet.

Onafhankelijk
Florijnz opereert als onafhankelijke regisseur om u te ondersteunen en staat u bij om uw passie te verzilveren. Wij stellen uw (lange termijn) belang hierbij voorop. Wij zijn de dealcreator voor u als ondernemer en maken de vertaalslag naar alle relevante aspecten. Uw en onze belangen lopen parallel; mogelijke tegenstrijdige belangen worden vooraf geïdentificeerd en met u besproken.

Vroeg of laat: wij vinden ALTIJD geschikte kandidaten
Deze garantie maken wij aan u waar. Dit betekent overigens niet dat er altijd een transactie volgt. Als ratio en/of emotie niet kloppen zullen wij dat altijd met u delen. We gaan zoals gezegd voor uw -lange termijn- belang. Wij zullen nooit een deal forceren als wij verwachten dat de vreugde van de transactie een kort leven beschoren is.

Kwaliteit
De partners van Florijnz hebben in hun jarenlange ervaring op corporate finance gebied vele acquisities succesvol begeleid. Graag stellen wij onze kennis en ervaring aan u beschikbaar. Wij garanderen u een consistente Florijnz-kwaliteit. Al onze output (rapportages en memorandi) wordt altijd door meerdere personen beoordeeld.

Transparante en duidelijke werkwijze
Dankzij de transparante en duidelijke werkwijze kan Florijnz zich altijd optimaal inzetten voor het beste resultaat. Op basis van een oriënterend gesprek wordt er een overzicht gecreëerd van uw wensen en behoeften voor wat betreft bijvoorbeeld waardering, overname van of verkoop van uw onderneming. De diverse corporate finance diensten die Florijnz verleent zijn opgesplitst in deelactiviteiten. Vooraf worden deze met u besproken. Dit geldt ook voor de verwachte tijdsbesteding van het totale traject. Hierbij wordt ook direct aangegeven hoe u kosten kunt besparen door een aantal activiteiten zelf voor te bereiden en/of uit te voeren. Op basis van de uiteindelijke taakverdeling wordt door ons een offerte opgesteld, die naadloos aansluit op uw verwachting uit onze eerdere gesprekken. Wij streven naar volledige transparantie zodat u niet te maken krijgt met onverwachte kosten. Wij sturen u nooit facturen zonder dat u akkoord bent. Onze financiële afspraken lopen altijd synchroon met uw belang.

Ontzorgt van A tot Z
Wij kunnen het volledige (ver)koopproces uit handen nemen en zorgen dat alle disciplines zijn aangesloten. Alles maatwerk en optimaal voor de specifieke situatie.

Als deze aanpak u aanspreekt nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvend en persoonlijk kennismakingsgesprek om onze unieke werkwijze te ervaren. U kunt ons telefonisch bereiken via 085 023 94 05, een e-mail sturen naar info@florijnz.nl of contact opnemen met iemand uit ons team.

Neem contact met mij op

Beginnen is de eerste stap; zo eenvoudig is het. De (ver)koop van een onderneming is voor iedereen en elk bedrijf anders.

Op basis van een oriënterend gesprek met u wordt er overzicht gecreëerd in de feiten en emoties. Door een heldere analyse wordt u al gauw in een volgende versnelling gezet. U krijgt er inzicht in of het bedrijf geschikt is voor een strategische (ver)koop, welk mogelijk plan daarbij past en hoelang het proces gaat duren. Maak snel een afspraak voor heldere antwoorden op uw vragen.

Stuur e-mail › Bel ons: +31 (0)85 023 9405

7 dagen per week bereikbaar:
Werkdagen: 09.00 - 22.00 uur
Weekend: 09.00 - 17.00 uur


Uw naam:
Ik heb een vraag over:
Uw e-mail:
Uw telefoonnummer: (niet verplicht)

Florijnz is uw corporate finance adviseur op het gebied van bedrijfsfinanciering, overname van of (ver)koop van uw onderneming. Onafhankelijk, deskundig en resultaatgericht.
  • Bedrijf laten waarderen?
  • Bedrijf verkopen in ‘s-Hertogenbosch?
  • Advies bij overname?

’s-Hertogenbosch


Lekkerbeetjesstraat 1
5211 AL ‘s-Hertogenbosch

Amsterdam


A.J. Ernststraat 595c
1082 LD Amsterdam

Enschede


Oliemolensingel 175
7511 BB Enschede

Contact


Telefoon: +31 (0)85 023 9405
E-mail:: info@florijnz.nl
© 2020 Florijnz Corporate Finance