Welkom bij Florijnz Corporate Finance
EN NL
Taal:
’s-Hertogenbosch - Amsterdam +31 (0)85 023 9405
Waardeanalyse

Florijnz Waardeanalyse
Bij koop of verkoop van uw onderneming is het belangrijk om te weten waar u staat en wat u kunt verwachten in de markt. Florijnz heeft een betaalbare waardeanalyse ontwikkeld, die u wel het noodzakelijk inzicht geeft, maar die beperkte kosten met zich mee brengt. De waardebepaling kan niet worden gebruikt in het kader van een juridisch conflict. Mocht u een bedrijfswaardering wensen in het kader van een juridisch conflict dan maken wij graag een aanvullend maatwerkvoorstel.

Waar is de Florijnz Waardeanalyse op gebaseerd?
De waardeanalyse berekent de waarde van de onderneming en/of bepaalt een waarde-range. De methode is gebaseerd op hetDiscounted Cash Flow principe waar de componenten tijd, geld, risico en onzekerheid op een juiste wijze worden meegenomen in de berekening. De methode geeft inzicht in de waarde-drivers van uw onderneming. De toepassing van methode wordt door Florijnz efficiënt ingericht, zodat in een beperkte doorlooptijd onderbouwde uitspraken kunnen worden gedaan over de waarde van de onderneming. Hierdoor kunnen de kosten voor u tot een minimum worden beperkt, zonder in te leveren op de kwaliteit van het inzicht.

Klanten over de Florijnz Waardeanalyse
Een dienstverlener uit de regio Tilburg -dat graag de waarde van de onderneming wilde bepalen- geeft aan: “Vaak zie je dat er forse bedragen worden gevraagd voor een simpele vraag als wat mijn bedrijf nu waard is. Florijnz laat zien dat goed kan tegen een faire prijs. Op basis van een persoonlijk gesprek, de jaarcijfers, prognoses en een vragenlijst waar ik beperkte tijd voor kwijt was wist ik waar ik aan toe was. Tegelijkertijd was er ook voldoende persoonlijke aandacht en maatwerk in het proces ingebouwd. De waardeanalyse heeft mij meer inzicht gegeven in de belangrijkste waarde drivers van mijn bedrijf. Zo weet ik waar ik mij de komende jaren op moet focussen. Het is voor mij een waardevolle ondersteuning voor de ingezette strategie. Bovendien komt Florijnz gemaakte afspraken keurig na, een fijne partner om mee samen te werken.” Referentie is op aanvraag beschikbaar.

Florijnz aangesloten bij de belangrijke kennisorganisaties
Florijnz is aangesloten bij de belangrijkste kennisorganisaties voor fusie- en overnamebemiddeling, de Dutch Corporate Finance Association en de branchevereniging voor waarderingsspecialisten, het Nederlands Instituut voor Register Valuators, de NiRV.

3101061719_DFCA-Ref 0104011452_nirv-logo

Neem contact met mij op

Beginnen is de eerste stap; zo eenvoudig is het. De (ver)koop van een onderneming is voor iedereen en elk bedrijf anders.

Op basis van een oriënterend gesprek met u wordt er overzicht gecreëerd in de feiten en emoties. Door een heldere analyse wordt u al gauw in een volgende versnelling gezet. U krijgt er inzicht in of het bedrijf geschikt is voor een strategische (ver)koop, welk mogelijk plan daarbij past en hoelang het proces gaat duren. Maak snel een afspraak voor heldere antwoorden op uw vragen.

Stuur e-mail › Bel ons: +31 (0)85 023 9405

7 dagen per week bereikbaar:
Werkdagen: 09.00 - 22.00 uur
Weekend: 09.00 - 17.00 uur


Uw naam:
Ik heb een vraag over:
Uw e-mails:
Uw telefoonnummer: (niet verplicht)

Florijnz is uw corporate finance adviseur op het gebied van bedrijfsfinanciering, overname van of (ver)koop van uw onderneming. Onafhankelijk, deskundig en resultaatgericht.
  • Bedrijf laten waarderen?
  • Bedrijf verkopen in ‘s-Hertogenbosch?
  • Advies bij overname?

’s-Hertogenbosch


Lekkerbeetjesstraat 1
5211 AL ‘s-Hertogenbosch

Amsterdam


A.J. Ernststraat 595c
1082 LD Amsterdam

Contact


Telefoon: +31 (0)85 023 9405
E-mail:: info@florijnz.nl

Werken bij Florijnz ›


© 2019 Florijnz Corporate Finance