Pagina

Werken bij Florijnz

Florijnz is een organisatie actief op het gebied van Corporate Finance. Opgericht in 2012 en tot op heden succesvol. Dit uit zich onder meer in een 31e plaats bij de FD Gazelle 2016, een nominatie voor de FD gazellen 2017 en 2018 en nominaties voor Fusie & Overname adviseur van het jaar (Brookz 2015 en 2016). Bovenal hebben we een groot aantal tevreden opdrachtgevers verder kunnen helpen in hun ambities. Hier zijn we uiteraard enorm trots op. Florijnz richt zich in het bijzonder op bedrijfswaarderingen, koop- en verkoopbegeleiding en transactiefinancieringen voor middelgrote Nederlandse ondernemingen. Niet één werkdag is hetzelfde en de gemiddelde werkdag bij een corporate finance boutique zit vol klantcontact en analytische activiteiten.

Openstaande vacatures

Adviseur Corporate Finance

Ben je afgestudeerd Master Finance of vergelijkbaar met relevante stage-ervaring in Corporate Finance/ Investment, analytisch, sociaal, ondernemend en op zoek naar een uitdagende baan? Dan zoeken wij jou!

Trainee Corporate Finance

Ben jij analytisch, sociaal, ondernemend én op zoek naar een geweldig leerzame traineeship voor naast je studie? Dan zoeken wij jou! We maken je bekend met de wereld van corporate finance zodat je hier tijdens je studie al ervaring krijgt.

Open sollicitatie

Florijnz is altijd geïnteresseerd om in contact te komen met ambitieuze kandidaten. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en denk je bij ons te passen? Neem contact met ons op.
aanhef
Naam(Vereist)