Kennisbank-item

Is uw onderneming verkoopklaar?

Is dit het juiste moment om mijn bedrijf te verkopen?

De meeste ondernemers denken niet direct aan hun opvolging of aan het verkopen van hun onderneming. Zij zijn elke dag met hun passie bezig. Er kan echter een moment ontstaan waarop u als ondernemer toch moet nadenken over de bedrijfsoverdracht. Wellicht vanwege een nieuwe fase in uw leven of omdat u toe bent aan een nieuwe uitdaging. Grote kans dat u bij de oprichting van uw onderneming al dacht aan een mogelijke verkoop in de toekomst. Bij die verkoop plukt u dan de vruchten van alles wat u in de onderneming heeft geïnvesteerd. Dit kan zijn wanneer u met pensioen gaat, maar ook eerder wanneer er sprake is van een geïnteresseerde partij die uw onderneming wilt kopen.

Koffie Marieke

Is uw onderneming al voldoende voorbereid voor de volgende stap?

Een goed begin is het halve werk; dit geldt ook voor het verkopen van uw onderneming. Bij het verkopen van uw onderneming zijn meerdere facetten belangrijk. Om erachter te komen hoe ‘verkoop-klaar’ uw onderneming is, heeft Florijnz de Zilvermeter. In een gesprek van maximaal twee uur zullen wij alle facetten die belangrijk zijn voor de verkoop met u doornemen, waarna u een rapport ontvangt in hoeverre u klaar bent om uw passie te verzilveren.

U ontvangt een rapportage met overzichtelijke grafieken en pragmatische adviezen waarin we u als DGA en uw organisatie beoordelen op tien facetten die wij zien als impactvol in een verkooptraject:

Delen op: LinkedIn E-Mail

Bent u benieuwd hoe verkoopklaar u en uw organisatie zijn?

Vraag nu een Zilvermeter gesprek aan!
Hans MinnaarOprichter en directeur

aanhef
Naam(Vereist)

Dit artikel is geschreven door: