Welkom bij Florijnz Corporate Finance
EN NL
Taal:
’s-Hertogenbosch - Amsterdam - Enschede +31 (0)85 023 9405
Grote cups big business in Den Bosch

Naast de fruitsnacks van Fruitfunk en de elektrische (bezorg)fietsen van Deliverybike stapt investeert het Bosch Investeringsfonds (BIF) nu ook in de lingeriespecialist Annadiva. Uit haar eigen ervaring met het gebrek aan lingeriezaken voor grotere cupmaten heeft Mariëlle van Werven in 2011 Annadiva opgericht, sindsdien heeft het bedrijf een grote groei doorgemaakt. Inmiddels gaat het om een omzet van enkele miljoenen. Maar de honger van het bedrijf is nog niet gestild en   de investering van BIF wordt gebruikt voor de ontwikkeling van een eigen lingerielijn.

Van links naar rechts: Robert Koelman (BIF/BIM), Leo van Schijndel (BIF), Marielle van Werven (CEO Annadiva), Marieke Klaassen (Florijnz) en Jan Hoskam (Wethouder Gem. Den Bosch) Foto: John van Hamond.

Aanvankelijk was Annadiva alleen een online winkel. Later werden ook winkels geopend in ’s-Hertogenbosch en Nijmegen. Het Bossche bedrijf is ook in Duitsland actief en marktleider in Nederland en België, het grootste deel van de omzet wordt behaald door online verkoop.

Anno 2019 staat het Bossche bedrijf op het punt een nieuwe stap te maken. Annadiva is gestart met de ontwikkeling van een eigen lingerielijn in grote cupmaten. Mariëlle van Werven oprichtster van Annadiva vertelt: “Met een eigen lijn vergroten we de keuze in lingerie voor vrouwen met een grote cupmaat. We willen een product bieden met een goede prijs-kwaliteit verhouding én die ook nog eens mooi is.”

Naast de investering in euro’s biedt BIF ook de expertise en coaching van de (oud)-ondernemers. Maddy Goossens, zelf als ondernemer jarenlang actief geweest in de Retail en nu één van de investeerders van BIF: “Naast de keuze om een eigen merk te lanceren zijn er diverse andere mogelijkheden om Annadiva verder te laten groeien. Bij het maken van deze strategische overwegingen is het prettig om te kunnen klankborden.” Wethouder economische zaken Jan Hoskam: “Ik ben verheugd dat de onderneming, die momenteel werk biedt aan zo’n 30 medewerkers in ’s-Hertogenbosch, een extra impuls krijgt met de investering.”

De transactie werd begeleid door Marieke Klaassen van Florijnz Corporate Finance uit ’s-Hertogenbosch.

 

Bron: https://www.nvbim.nl/grote-cups-big-business-in-den-bosch/

Neem contact met mij op

Beginnen is de eerste stap; zo eenvoudig is het. De (ver)koop van een onderneming is voor iedereen en elk bedrijf anders.

Op basis van een oriënterend gesprek met u wordt er overzicht gecreëerd in de feiten en emoties. Door een heldere analyse wordt u al gauw in een volgende versnelling gezet. U krijgt er inzicht in of het bedrijf geschikt is voor een strategische (ver)koop, welk mogelijk plan daarbij past en hoelang het proces gaat duren. Maak snel een afspraak voor heldere antwoorden op uw vragen.

Stuur e-mail › Bel ons: +31 (0)85 023 9405

7 dagen per week bereikbaar:
Werkdagen: 09.00 - 22.00 uur
Weekend: 09.00 - 17.00 uur


Uw naam:
Ik heb een vraag over:
Uw e-mail:
Uw telefoonnummer: (niet verplicht)

Florijnz is uw corporate finance adviseur op het gebied van bedrijfsfinanciering, overname van of (ver)koop van uw onderneming. Onafhankelijk, deskundig en resultaatgericht.
  • Bedrijf laten waarderen?
  • Bedrijf verkopen in ‘s-Hertogenbosch?
  • Advies bij overname?

’s-Hertogenbosch


Lekkerbeetjesstraat 1
5211 AL ‘s-Hertogenbosch

Amsterdam


A.J. Ernststraat 595c
1082 LD Amsterdam

Enschede


Oliemolensingel 175
7511 BB Enschede

Contact


Telefoon: +31 (0)85 023 9405
E-mail:: info@florijnz.nl
© 2020 Florijnz Corporate Finance