Kennisbank-item

Grote cups big business in Den Bosch

Annadiva zet volgende stap met BIF

Naast de fruitsnacks van Fruitfunk en de elektrische (bezorg)fietsen van Deliverybike stapt investeert het Bosch Investeringsfonds (BIF) nu ook in de lingeriespecialist Annadiva. Uit haar eigen ervaring met het gebrek aan lingeriezaken voor grotere cupmaten heeft Mariëlle van Werven in 2011 Annadiva opgericht, sindsdien heeft het bedrijf een grote groei doorgemaakt. Inmiddels gaat het om een omzet van enkele miljoenen. Maar de honger van het bedrijf is nog niet gestild en   de investering van BIF wordt gebruikt voor de ontwikkeling van een eigen lingerielijn.

Aanvankelijk was Annadiva alleen een online winkel. Later werden ook winkels geopend in ’s-Hertogenbosch en Nijmegen. Het Bossche bedrijf is ook in Duitsland actief en marktleider in Nederland en België, het grootste deel van de omzet wordt behaald door online verkoop.

Anno 2019 staat het Bossche bedrijf op het punt een nieuwe stap te maken. Annadiva is gestart met de ontwikkeling van een eigen lingerielijn in grote cupmaten. Mariëlle van Werven oprichtster van Annadiva vertelt: “Met een eigen lijn vergroten we de keuze in lingerie voor vrouwen met een grote cupmaat. We willen een product bieden met een goede prijs-kwaliteit verhouding én die ook nog eens mooi is.”

Naast de investering in euro’s biedt BIF ook de expertise en coaching van de (oud)-ondernemers. Maddy Goossens, zelf als ondernemer jarenlang actief geweest in de Retail en nu één van de investeerders van BIF: “Naast de keuze om een eigen merk te lanceren zijn er diverse andere mogelijkheden om Annadiva verder te laten groeien. Bij het maken van deze strategische overwegingen is het prettig om te kunnen klankborden.” Wethouder economische zaken Jan Hoskam: “Ik ben verheugd dat de onderneming, die momenteel werk biedt aan zo’n 30 medewerkers in ’s-Hertogenbosch, een extra impuls krijgt met de investering.”

De transactie werd begeleid door Marieke Klaassen van Florijnz Corporate Finance uit ’s-Hertogenbosch.

Bron: https://www.nvbim.nl/grote-cups-big-business-in-den-bosch/

Delen op: LinkedIn E-Mail

Connect with us

Wij komen graag met u in contact om te bespreken hoe we u het beste van dienst kunnen zijn.
Marieke Klaassen van BeurdenPartner

aanhef
Naam(Vereist)

Dit artikel is geschreven door: