Groeifinanciering

Om uw onderneming te laten groeien, is waarschijnlijk extra financiering nodig.

Er zijn verschillende financieringsmogelijkheden. Het is belangrijk dat de financiering van uw groeidoelstellingen aansluit bij uw organisatie en de bedrijfsstrategie. Afhankelijk van de bedrijfsdoelstellingen kiest u voor de best passende financieringsmix. Florijnz helpt u deze mix te organiseren.

Wij zorgen voor een stijgende lijn

Om een goede financieringsmix te vinden, zult u een aanvraag moeten doen bij verschillende partijen. Zonder een gedegen en goed onderbouwd financieringsmemorandum is een financieringsaanvraag tegenwoordig bij voorbaat kansloos.

Het is daarom belangrijk dezelfde taal te spreken als de kredietverstrekker, ongeacht of dit een financiële instelling is of een investeerder. Indien gewenst kunnen wij u ondersteunen bij het opstellen van een financieringsmemorandum.

Om een financiering te verkrijgen is het van wezenlijk belang dat u een goede eerste indruk maakt op de financieringsverstrekker. Het komt regelmatig voor dat de aangeschreven partijen op basis van uw ingediende financieringsmemorandum vragen gaan stellen.

Deze vragen kunnen op u wat intimiderend overkomen. Wij kunnen daarom de antwoorden samen met u voorbereiden. De adviseurs van Florijnz spreken de taal van de kredietverstrekker. Samen zorgen we ervoor dat u uw financiering rond krijgt.

Connect with us

Wij komen graag met u in contact om te bespreken hoe we u het beste van dienst kunnen zijn.
Hans MinnaarOprichter en directeur

aanhef
Naam(Vereist)