Kennisbank-item

Florijnz begeleidt NBA in overname aan Sijthoff Media

De overname van NBA Opleidingen

De NBA maakte in het najaar van 2019 bekend zich te oriënteren op het aangaan van een strategisch partnerschap voor NBA Opleidingen. Dit hebben zij gedaan onder begeleiding van de adviseurs van Florijnz. Tijdens het verkoopproces heeft Florijnz de NBA begeleidt in het opstellen van de verkoopdocumentatie, het vinden van potentiële kopers en het onderhandelingsproces. Er wordt terug gekeken op een prettig verkoopproces met een mooie transactie als gevolg.

Sijthoff Media neemt het cursusaanbod en de medewerkers van NBA Opleidingen over van de NBA. Beide partijen gaan ook een strategisch partnerschap aan, voor een periode van drie jaar.

De overeenkomst tussen de NBA en Sijthoff Media is op 1 juli ondertekend. Sijthoff Media mag de naam NBA Opleidingen de komende drie jaar blijven gebruiken. “Wij zijn verheugd dat we ons cursusaanbod hebben weten onder te brengen bij een professionele en betrouwbare partij”, aldus NBA-directeur Berry Wammes. “Als onderdeel van de Raad van Advies en de Programmaraad van Sijthoff Media zal de NBA nauw betrokken blijven, om de hoogste kwaliteit van de opleidingen en cursussen voor accountants te waarborgen.”

De naam NBA Opleidingen is bekend bij elke accountant en heeft een hoogwaardige reputatie, zo stelt de beroepsorganisatie. Met de kennis en ervaring van Sijthoff Media, met name op het gebied van high financials, is continuering én versterking van het aanbod verzekerd. De NBA wil zich meer richten op kennisontwikkeling, kennisborging en kennisdeling, dan op het ontwikkelen en aanbieden van een breed en pluriform cursusaanbod.

Naast het cursusaanbod neemt Sijthoff Media ook de medewerkers van NBA Opleidingen over. Naar verwachting zullen die na de zomer verhuizen naar hun nieuwe werkgever.

Bron: Accountant.nl

Delen op: LinkedIn E-Mail

Meer weten over deze deal?

Wij komen graag met u in contact om te bespreken hoe we u het beste van dienst kunnen zijn.

aanhef
Naam(Vereist)
Marieke Klaassen van BeurdenPartner