Kennisbank-item

Florijnz begeleidt 4Launch in overname door ACES Direct

Achter de schermen werd er al een tijd hard aan gewerkt, maar het nieuws is eindelijk bekend. ACES Direct heeft 4Launch overgenomen, waardoor alle IT-vraagstukken voortaan onder beheer van ACES Direct vallen. Florijnz heeft 4Launch begeleidt in deze overname.

Guido Raaijmakers is door Florijnz bijgestaan in deze spannende reis als ondernemer. Hij kijkt terug op een succesvol traject.

“Ik ben trots op de overname door ACES Direct. Hierdoor krijgen we de kans om onze strategie ten aanzien van de B2B nog beter te maken. Ik ben overtuigd dat het voor die zakelijke klanten vanaf nu alleen maar nog beter wordt. ACES Direct heeft meer dan 20 jaar ervaring in IT en een mooi trackrecord. “

Door de overname door ACES Direct wordt 4Launch samengevoegd bij 70 nieuwe collega’s die samen elke dag voor de beste service gaan zorgen. Florijnz heeft de samenwerking zo begeleidt dat de medewerkers van 4Launch onderdeel worden van het team van ACES Direct. Door de overname kan er op een grotere schaal iets voor de klanten betekend worden.

Florijnz is trots om weer een ondernemer blij te hebben gemaakt door zijn passie te verzilveren.

Delen op: LinkedIn E-Mail

Wilt u ook terugkijken op een succesvol overname traject?

Wij komen graag met u in contact om te bespreken hoe we u het beste van dienst kunnen zijn.

aanhef
Naam(Vereist)
Hans MinnaarOprichter en directeur

Dit artikel is geschreven door: