Kennisbank-item

Doxis: de nieuwe passie voor Michiel Rijneke

De aankoop van een nieuwe passie

Florijnz heeft Michiel Rijneke begeleidt in de aankoop van Doxis. Michiel heeft er een nieuwe passie bij!

Het volgende persbericht is gepubliceerd:

Na 20 jaar neemt Doxis afscheid van directeur Max Beekhuis en verwelkomt Michiel Rijneke. Met Michiel Rijneke heeft Doxis een opvolger voor Max Beekhuis gevonden die ruime ervaring heeft in het werkveld van Doxis en de organisatie kan helpen in de verdere ontwikkeling.

De afgelopen 10 jaar heeft Doxis al vaker met Michiel Rijneke samengewerkt. ‘’Daardoor was er snel een basis van vertrouwen toen we over een mogelijke overname spraken”, legt Max Beekhuis uit.

Behalve een nieuw gezicht bij Doxis, zal er voor klanten niets veranderen. Michiel Rijneke kijkt uit naar de toekomst en hoopt de nauwe banden met opdrachtgevers voort te zetten.  “Doxis is een prachtig, gezond bedrijf en ik zie tegelijkertijd mogelijkheden om de dienstverlening nog verder uit te bouwen. De behoefte aan kwalitatief goede dienstverlening op het veranderlijke gebied van Informatiemanagement en -beheer binnen de overheid is groot. De oorsprong van Doxis gaat meer dan 100 jaar terug en op die stevige basis kunnen we goed verder bouwen en overheidsorganisaties breed ondersteunen”, aldus Michiel Rijneke.

 “Doxis is een prachtig, gezond bedrijf en ik zie tegelijkertijd mogelijkheden om de dienstverlening nog verder uit te bouwen”.

Michiel Rijneke heeft naast ervaring op het gebied van informatiemanagement en -beheer, ook ervaring op het gebied van verandermanagement binnen de overheid. Die vakgebieden komen in de praktijk verrassend vaak samen. Hij verwacht op dit punt dan ook dat Doxis extra diensten kan gaan leveren. Zijn organisatie Need2Change B.V. blijft om die reden als organisatie naast Doxis bestaan. Daarnaast ziet Michiel Rijneke mogelijkheden op het gebied van datagedreven & informatiegestuurd werken, keten- & procesmanagement en opleiden & trainen. ”Ik ervaar nu al veel enthousiasme binnen de organisatie om naast en vanuit de bestaande diensten nieuwe wegen in te slaan en dat gaan we de komende jaren dan ook zeker doen”.

Max Beekhuis blijft nog een aantal maanden betrokken bij Doxis. Later dit jaar neemt hij afscheid.

Delen op: LinkedIn E-Mail

Wilt u ook een nieuwe passie?

Wij komen graag met u in contact om te bespreken hoe we u het beste van dienst kunnen zijn.

aanhef
Naam(Vereist)
Stef KolenCorporate Finance Adviseur

Dit artikel is geschreven door: