Kennisbank-item

Verkoop meerderheidsaandeel 4orange

4orange verzilvert meerderheidsaandeel aan MarketResponse

Florijnz Corporate Finance heeft weer geholpen om passie te verzilveren bij ondernemers binnen de Data Science sector. De DGA’s van 4orange, Marielle van der Zwan & Shantia Farshidzad, hebben een meerderheidsaandeel verkocht aan MarketResponse International Group. Marielle & Shantia vonden het belangrijk dat dit door middel van een duurzame transactie ging, waardoor Florijnz als adviseur de aangewezen partij was om dit te begeleiden.

Het volgende persbericht is gepubliceerd:

MarketResponse International Group heeft een belang van 85% verworven in 4orange, specialist in klantinformatie en marketing infrastructuur. Daarmee versterkt MarketResponse zijn portfolio en toonaangevende positie op de Nederlandse markt.

Jorgen Botermans, algemeen directeur MarketResponse: “Deze overname past bij onze ambitie om een volledig portfolio aan full service marketingdiensten te bieden op het gebied van data science, insights en fact-based consultancy. Na de participatie in B2B-dataspecialist RealTime Lead Group eind 2019, is dit een belangrijke volgende stap in het realiseren van onze strategie.”

4orange blijft zijn dienstverlening onder eigen merknaam aanbieden, maar er worden op korte termijn geïntegreerde multidisciplinaire teams samengesteld om klanten optimaal te laten profiteren van de gecombineerde expertise en het brede productportfolio.

Shantia Farshidzad, directeur 4orange: “Beide organisaties zijn expert op het gebied van data en het vertalen en gebruiken van data voor effectieve bedrijfsprocessen en het realiseren van meer rendement. Door het combineren van de data, de kennis en de technologie vormen MarketResponse en 4orange samen hét data knowledge centre van Nederland. In samenwerking met MarketResponse bieden we onze klanten nu bovendien fact-based consultancy.”

Florijnz Corporate Finance heeft 4orange begeleidt in het verkoopproces. De fusie & overname boutique uit ‘s-Hertogenbosch heeft ruime ervaring in de Data Science sector, waardoor zij het proces uitstekend hebben kunnen begeleiden.

Delen op: LinkedIn E-Mail

Wilt u ook uw passie verzilveren?

Wij komen graag met u in contact om te bespreken hoe we u het beste van dienst kunnen zijn.

aanhef
Naam(Vereist)
Hans MinnaarOprichter en directeur

Dit artikel is geschreven door: