Welkom bij Florijnz Corporate Finance
EN NL
Taal:
’s-Hertogenbosch - Amsterdam +31 (0)85 023 9405
Vacature Academische bijbaan

Ben jij analytisch, sociaal, ondernemend én op zoek naar een geweldig leerzame stage en/of bijbaan voor naast je studie? Dan zoeken wij jou!

Over Florijnz

Florijnz Corporate Finance is een corporate finance boutique die ondernemers begeleidt bij het kopen en verkopen van ondernemingen. Wij opereren als onafhankelijke regisseur om onze klanten te ondersteunen en staan hen bij om hun passie te verzilveren. Het (lange termijn) belang van de klant staat altijd voorop. Of het nu gaat om inzicht te geven in de waarde van een onderneming, te assisteren bij groeiplannen, overnames of fusies; het begint met inzicht en gevoel voor bijzondere ondernemers en ondernemingen. Tevens stimuleert Florijnz partijen om onderlinge samenwerkingen op te zoeken, en met elkaar onze samenleving meer “data driven” te maken middels het onderscheidende “data science project”.

Florijnz groeit en om deze groeiambitie kracht bij te zetten zoeken wij voor start aan het eind van de zomer (start in overleg) een intelligente, integere collega die ons team drie dagen in de week komt versterken. Bij ons staan teamspirit, samenwerken en elkaar laten groeien centraal. Successen vieren we samen, maar ook wanneer het eventjes tegen zit kun je op ons bouwen. Ons kleine team is een mix van zeer ervaren én startende professionals, een ideale plek om jouw talenten tot bloei te laten komen en te groeien naar een rol als zelfstandig Adviseur.

Wat ga je doen?

Je krijgt de mogelijkheid om praktische kennis en ervaring op het gebied van corporate finance op te doen. Je werkzaamheden bestaan onder meer uit: het identificeren van potentiële overname- of koopkandidaten, het maken van bedrijfsprofielen, het verzamelen en ordenen van benodigde informatie en het mee helpen maken van (pitch)presentaties. Tevens speel je een belangrijke rol in ons data science project.

Wie ben je en wat kun je?

Om te kunnen excelleren vragen wij niet alleen passie maar ook inzet. Vanzelfsprekend volg je een opleiding in financiële/economische richting op academisch niveau (denk hierbij aan Algemene Economie of Econometrie of vergelijkbaar). Onze voorkeur gaat uit naar een collega met een internationale achtergrond. Je bent scherp in je observaties en analyses en weet je zowel mondeling als schriftelijk goed uit te drukken. Je bent proactief, kritisch, hebt een intrinsieke interesse in bedrijven en gevoel voor relaties. Tenslotte durf je vragen te stellen en hulp te vragen wanneer je ergens zelf niet uitkomt.

Wat bieden we jou?

 • De ideale plek om jouw loopbaan in corporate finance te starten, je wordt intensief begeleid door (een van) onze professionals;
 • Een bedrijfscultuur die gekenmerkt wordt door professionaliteit, ambitie en loyaliteit;
 • Een plek binnen ons team als volwaardig professional;
 • Teamspirit; gezamenlijke lunches en jaarlijks een super gezellig teamuitje;
 • Bij gebleken geschiktheid de mogelijkheid tot een vaste aanstelling;
 • Een prachtige werkplek in het hart van ’s-Hertogenbosch, op loopafstand van het station;
 • Flexibele werktijden waarbij wij rekening houden met de tijd die je aan je opleiding moet besteden;
 • En last but nog least, goed werk wordt beloond, een mooie vergoeding hoort er natuurlijk bij. Een vergoeding voor reiskosten behoort tevens tot de mogelijkheden.

Hebben we jouw interesse gewekt en wil je met ons kennis maken? Stuur dan je cv met korte motivatie naar Marieke Klaassen (senior adviseur) marieke@florijnz.nl. Wanneer je meer informatie wenst of vragen hebt, dan kun je Marieke bereiken via 085 0239405.

Neem contact met mij op

Beginnen is de eerste stap; zo eenvoudig is het. De (ver)koop van een onderneming is voor iedereen en elk bedrijf anders.

Op basis van een oriënterend gesprek met u wordt er overzicht gecreëerd in de feiten en emoties. Door een heldere analyse wordt u al gauw in een volgende versnelling gezet. U krijgt er inzicht in of het bedrijf geschikt is voor een strategische (ver)koop, welk mogelijk plan daarbij past en hoelang het proces gaat duren. Maak snel een afspraak voor heldere antwoorden op uw vragen.

Stuur e-mail › Bel ons: +31 (0)85 023 9405

7 dagen per week bereikbaar:
Werkdagen: 09.00 - 22.00 uur
Weekend: 09.00 - 17.00 uur


Uw naam:
Ik heb een vraag over:
Uw e-mails:
Uw telefoonnummer: (niet verplicht)

Florijnz is uw corporate finance adviseur op het gebied van bedrijfsfinanciering, overname van of (ver)koop van uw onderneming. Onafhankelijk, deskundig en resultaatgericht.
 • Bedrijf laten waarderen?
 • Bedrijf verkopen in ‘s-Hertogenbosch?
 • Advies bij overname?

’s-Hertogenbosch


Lekkerbeetjesstraat 1
5211 AL ‘s-Hertogenbosch

Amsterdam


A.J. Ernststraat 595c
1082 LD Amsterdam

Contact


Telefoon: +31 (0)85 023 9405
E-mail:: info@florijnz.nl

Werken bij Florijnz ›


© 2019 Florijnz Corporate Finance