Maarten Knoops

Maarten is bezig met het schrijven van zijn thesis ter afronding van zijn master Strategic Management aan Tilburg University. Daarnaast heeft hij in 2022 een master behaald in Strategic Corporate Finance aan Maastricht University. Maarten is sinds maart 2023 actief bij Florijnz als analist/trainee. Hiervoor heeft hij gewerkt als KYC analist bij een grote Nederlandse bank en heeft hij ervaring opgedaan in sales en marketing middels (internationale) stages en werkstudent schappen.

Echter door zijn studie- en werkervaring kwam hij erachter dat zijn interessegebied voornamelijk bij strategie en corporate finance ligt. Maarten komt uit een grote ondernemersfamilie, waardoor hij vanaf jongs af aan in aanraking is gekomen met bedrijfsfinanciering, -groei en -overdracht. Hierdoor is Florijnz de ideale intrede voor hem om kennis te maken met de M&A-wereld en zichzelf daarin te ontwikkelen, zodat hij na afronding van zijn studie de juiste carrière keuze kan maken.

“Ik haal veel energie uit het helpen van ondernemers met hun levenswerk middels bedrijfsgroei of -overdracht. Dit in combinatie met de kennis en ervaring van teamgenoten, gevarieerde opdrachtgevers en werkzaamheden maakt Florijnz voor mij de ideale stap binnen corporate finance.”

Maarten Knoops
0

Bedrijven verkocht

Het begeleiden van een ondernemer in één van de belangrijkste projecten van hun leven: de verkoop van hun bedrijf.

0

Fusies begeleid

Er komt veel bij kijken wanneer twee bedrijven fuseren. Wij hebben hier ruime ervaring mee.

0

Financiering gerealiseerd

Het is belangrijk dat u dezelfde taal spreekt als de financierder. Door onze ervaring weten wij waar u op moet letten.

0

Onderhandelingen gedaan

Al onze diensten omvatten een onderhandelcomponent. Hierdoor komen wij met creatieve oplossingen in elke onderhandeling.

0

Bedrijfswaarderingen gedaan

Het objectief waarderen van een bedrijf gaat aan de hand van verschillende methodes. Gezamenlijk kijken we welke methode bij uw situatie past.

0

Bedrijven aangekocht

Het aankopen van een onderneming is en blijft spannend. Wij helpen u te identificeren wat het beste bij u past.

Connect with us

Wij komen graag met u in contact om te bespreken hoe we u het beste van dienst kunnen zijn.