Kick te Brake

Kick (22) heeft in 2022 zijn Bachelor International Business Administration aan de Universiteit van Tilburg cum laude afgerond. Per april 2023 is hij in dienst getreden als trainee bij Florijnz. Na zijn laatste semester aan de National University of Singapore te hebben gestudeerd besloot hij om een tussenjaar te nemen waarin hij zijn interesses verder wilde uitwerken en theorie in de praktijk toe te passen. Kick zal onder andere ondersteuning bieden bij aan- en verkooptrajecten en bedrijfswaarderingen.

Vanaf september begint Kick met de Master International Management/CEMS aan de Erasmus Universiteit. Na een eerdere stage binnen M&A verwacht Kick om door zijn tijd bij Florijnz veel te leren te komen over het (inter)nationale zakenleven en ervaring op te doen als adviseur. Een traineeship bij Florijnz was volgens hem dan ook de ideale stap.

“Het toegankelijke karakter van Florijnz, gecombineerd met een hoog gehalte aan specialistische, vakinhoudelijke kennis maakt Florijnz niet alleen een goede adviseur, maar een fijne plek voor klant én medewerker.”

kick te Brake
0

Bedrijven verkocht

Het begeleiden van een ondernemer in één van de belangrijkste projecten van hun leven: de verkoop van hun bedrijf.

0

Fusies begeleid

Er komt veel bij kijken wanneer twee bedrijven fuseren. Wij hebben hier ruime ervaring mee.

0

Financiering gerealiseerd

Het is belangrijk dat u dezelfde taal spreekt als de financierder. Door onze ervaring weten wij waar u op moet letten.

0

Onderhandelingen gedaan

Al onze diensten omvatten een onderhandelcomponent. Hierdoor komen wij met creatieve oplossingen in elke onderhandeling.

0

Bedrijfswaarderingen gedaan

Het objectief waarderen van een bedrijf gaat aan de hand van verschillende methodes. Gezamenlijk kijken we welke methode bij uw situatie past.

0

Bedrijven aangekocht

Het aankopen van een onderneming is en blijft spannend. Wij helpen u te identificeren wat het beste bij u past.

Connect with us

Wij komen graag met u in contact om te bespreken hoe we u het beste van dienst kunnen zijn.