Welkom bij Florijnz Corporate Finance
EN NL
Taal:
’s-Hertogenbosch - Amsterdam +31 (0)85 023 9405
“Het is de vasthoudend vanuit Florijnz richting de kopers die tot de transactie geleid heeft” Het verhaal van Jan Erik de Wildt van De eerstelijn

Zo’n 10 jaar geleden startte Jan Erik de Wildt met de Eerstelijns, hét platform voor strategie en innovatie in de eerstelijnszorg. Door de marktwerking in de zorg, ontstond behoefte aan organisaties in de eerstelijnszorg. Traditioneel gefragmenteerde professionals als huisartsen, apothekers, psychologen en paramedici werden genoodzaakt om zich in gestructureerde samenwerkingsverbanden te gaan organiseren. Daardoor ontstond ook behoefte aan strategische en innovatieve kennis. De Eerstelijns speelt daar vanaf dag één op in en geeft het overzicht van alle belangrijke ontwikkelingen in de eerstelijnszorg.

In 2010 werd de Eerstelijns zelfs het verenigingsblad van de brancheorganisatie voor eerstelijns organisaties. De uitgave verschijnt achtmaal per jaar en is een zeer gewaardeerd medium binnen de sector.

“In 2018 heb ik besloten om het platform en de organisatie van congressen te gaan verkopen, en de focus te leggen op andere werkzaamheden. Maar hoe pak je dat dan aan, vroeg ik mij hardop af? Via mijn netwerk werd ik gewezen op Hans Minnaar van Florijnz. Bij Florijnz beschikken ze mede over veel ervaring in waardering en fusie- en overnamebemiddeling binnen de zorgsector, zoals e-health, kraamzorg en ggz. Een afspraak was daarna vlot gemaakt. Na enkele gesprekken om de Eerstelijns BV te kunnen doorgronden, heeft Hans met ondersteuning van Marnix de verkoop begeleid”, aldus Jan Erik.

Niets aan het toeval overgelaten

Hoe is verder het proces verlopen? De energieke ondernemer vervolgt; “Om te beginnen heb ik het persoonlijk contact enorm gewaardeerd. Er

wordt actief geluisterd en bewust geanticipeerd op de wensen, verwachtingen en mogelijkheden. Wat me ook is opgevallen, is de procesmatige aanpak. Volgens een heldere en doordachte route wordt er gewerkt. Daarbij wordt niets aan het toeval overgelaten. Je krijgt al snel de overtuiging op weg te zijn naar een zekere uitkomst. Dat is een heel goed gevoel, kan ik iedereen verzekeren. Het is de vasthoudend vanuit Florijnz richting de kopers die in het bijzonder tot de transactie geleid heeft.”

Heel geslaagde verkoop en overdracht

En hoe laat de verkoop zich typeren? Jan Erik is daar duidelijk in; “Het is inmiddels 2019 en ik kan terugzien op een heel geslaagde verkoop en overdracht. Het team van Florijnz krijgt van mij een meer dan dikke voldoende, zelfs wel een cijfer 9. Het is overduidelijk een team met verstand van zaken. Dankzij hun expertise kan ik mijn energie nu inzetten op nieuwe uitdagingen. Uitdagingen waar ik nóg meer energie van krijg. Daarvoor ben ik Florijnz zeer erkentelijk.

Certificering

Florijnz is aangesloten bij de belangrijkste expertise organisaties op het gebied van waardering en fusies & overnames. Hierdoor beschikt Florijnz altijd over essentiële en actuele kennis. 2018: Genomineerd voor  FD Gazelle 2018 en winnaar Fusie & Overname Award 2018 categorie “Overnameadviseur van het jaar” Brookz / Dealsuite   2017: Genomineerd voor  FD Gazelle 2017  2016: Genomineerd voor  FD Gazelle 2016 (31e) en Fusie en Overname adviseur van het jaar 2016 (Brookz) 2015: Genomineerd voor Fusie en Overname adviseur van het jaar 2015 (Brookz) en tweede bij DCFA deal of the year award 2015 (fusie Syncasso) 2014: Bijzondere vermelding DCFA deal of the year award voor eerste Management Buy Out (MBO) gefinancierd met crowdfunding

DCFA

De Dutch Corporate Finance Association is een landelijke vereniging voor financiële professionals. De DCFA is met circa 200 individuele leden de grootste vereniging op haar gebied en stelt zich ten doel kennis te delen en een netwerk te creëren voor managers en ondernemers uit de zakelijke financiële sector, met Corporate Finance en fusies & overnames als specialisme.

(English) NiRV

Florijnz is ook aangesloten bij het NiRV. Dit is de beroepsvereniging waarbij alle Register Valuators in Nederland zijn aangesloten. Een Register Valuator of RV’er is een financieel deskundige die gespecialiseerd is in de bepaling van de waarde van een onderneming. Hoewel het waarderen van bedrijven een relatief nieuw vakgebied is, wordt het steeds vanzelfsprekender om in verschillende situaties een RV’er in te schakelen. Niet iedereen mag zich RV’er noemen. Een RV’er heeft door een tweejarige postdoctorale opleiding de kennis en expertise opgebouwd om een onderneming te waarderen en om de meest complexe waarderingsvraagstukken uit te voeren. Na de opleiding wordt de kennis gewaarborgd door een systeem van permanente educatie.

Neem contact met mij op

Beginnen is de eerste stap; zo eenvoudig is het. De (ver)koop van een onderneming is voor iedereen en elk bedrijf anders.

Op basis van een oriënterend gesprek met u wordt er overzicht gecreëerd in de feiten en emoties. Door een heldere analyse wordt u al gauw in een volgende versnelling gezet. U krijgt er inzicht in of het bedrijf geschikt is voor een strategische (ver)koop, welk mogelijk plan daarbij past en hoelang het proces gaat duren. Maak snel een afspraak voor heldere antwoorden op uw vragen.

Stuur e-mail › Bel ons: +31 (0)85 023 9405

7 dagen per week bereikbaar:
Werkdagen: 09.00 - 22.00 uur
Weekend: 09.00 - 17.00 uur


Uw naam:
Ik heb een vraag over:
Uw e-mails:
Uw telefoonnummer: (niet verplicht)

Florijnz is uw corporate finance adviseur op het gebied van bedrijfsfinanciering, overname van of (ver)koop van uw onderneming. Onafhankelijk, deskundig en resultaatgericht.
  • Bedrijf laten waarderen?
  • Bedrijf verkopen in ‘s-Hertogenbosch?
  • Advies bij overname?

’s-Hertogenbosch


Lekkerbeetjesstraat 1
5211 AL ‘s-Hertogenbosch

Amsterdam


A.J. Ernststraat 595c
1082 LD Amsterdam

Contact


Telefoon: +31 (0)85 023 9405
E-mail:: info@florijnz.nl

Werken bij Florijnz ›


© 2019 Florijnz Corporate Finance