Welkom bij Florijnz Corporate Finance
EN NL
Taal:
’s-Hertogenbosch - Amsterdam - Enschede +31 (0)85 023 9405

Samenwerking is de sleutel

Om ervoor te zorgen dat het beste resultaat gerealiseerd wordt voor uw bedrijf, weet Florijnz ook op het juiste moment te schakelen met andere professionals om hun specifieke knowhow gericht in te zetten. Zo werkt Florijnz indien noodzakelijk op projectbasis samen met professionals uit het netwerk, waaronder interim

managers, marketing- en salesspecialisten, fiscalisten, juristen, investeerders, bankiers en andere specialisten zijn.

Samen uw passie verzilveren
Samen wordt er gewerkt aan de gedeelde ambitie, doen we recht aan de belangen, nemen wij persoonlijke relaties, vertrouwen en het leiderschap serieus en geven we vorm aan een professionele samenwerking. Ook kunnen wij in het (ver)koopproces specifieke onderdelen begeleiden. Zo begeleiden wij het eventuele boekenonderzoek en inrichting van de virtuele dataroom. Dit alles uiteraard zeer confidentieel. Tot slot, en misschien wel als belangrijkste. Zo gaan we samen aan de slag om uw passie te verzilveren

Samen de passie uitdragen
Regelmatig werken wij samen met partners om informatie te delen naar ondernemers om beter voorbereid het (ver)koopproces of groeifinancierigstraject in te gaan. Klik hier voor recente publicaties.

Onze partners ›

DATA KINGDOM

Het automatiseren van management rapportages beperkt de foutgevoeligheid en verlaagt het risico van uw onderneming, wat weer leidt tot een hogere ondernemingswaarde. DATA KINGDOM zorgt voor overzichtelijke dashboards om beter ‘in control’ te zijn.

› Lees meer › www.datakingdom.nl

De Investeerdersclub

De Investeerdersclub organiseert informele en informatieve ‘Coffee Tea & Investment’ bijeenkomsten om ondernemers kennis te laten maken met informal investing. Alle investeerders van de club zijn in staat en bereid om te investeren in goede ondernemingen die bij hen passen.  Onderling delen we onze kennis, ervaring en leads om tot meer en betere deals te komen.

› Lees meer › deinvesteerdersclub.nl

Koelewijn & partners

Koelewijn & partners geeft advies in franchisen. Succesvol franchisen vraagt om een brede oriëntatie, een duidelijke focus en een gedegen aanpak. Als franchising goed is opgezet en ingericht biedt deze commerciële samenwerkingsvorm alle partijen economisch voordeel.

› Lees meer › www.koelewijn.nl

Forward Fiscalisten

Forward fiscalisten helpen ondernemers om fiscale strategie te verbinden met hun missie.
Toekomstige wijzigingen in fiscale wet- en regelgeving zijn daardoor makkelijker in te passen.

› Lees meer › www.forwardfiscalisten.nl

Virtual Vaults

De meest innovatieve, efficiënte en betrouwbare Virtual Data Room partner. Meer informatie:

› Lees meer › www.virtualvaults.com

De Breed & Partners

Met De Breed & Partners heeft Florijnz een programma ontwikkeld om de waarde van innovatie voor uw onderneming te verbeteren.

› Lees meer › www.debreed.nl

Apples of Oranges

Business marketingbureau Apples of Orange ondersteunt ondernemers met commerciële slagkracht, visie, innovatief vermogen en overtuigende communicatie.

› Lees meer › www.applesoforange.com

PMP Supervisor

PMP Supervisor zorgt ervoor dat vraag en aanbod van Commissarissen, Toezichthouders en Raad van Adviesleden elkaar goed kunnen vinden.

Relaties van Florijnz kunnen kosteloos gebruikmaken van de Premium Zoekservice om de beste kandidaten voor hun raad van advies of commissaris te vinden.

› Lees meer › www.pmpsupervisor.com

Brookz

Brookz is met ruim 20.000 ondernemers, investeerders en adviseurs het grootste overnameplatform van Nederland. Brookz brengt sinds 2007 kopers, verkopers en adviseurs via onze website en landelijke bijeenkomsten direct met elkaar in contact.

› Lees meer › www.brookz.nl

Talanton (valueplan)

Talanton is een corporate finance adviesbureau gespecialiseerd in waarderingsvraagstukken (valuation). Zij hebben jarenlange ervaring opgebouwd met de meest uiteenlopende en complexe waarderingsvraagstukken en transacties bij familiebedrijven, instellingen en beursfondsen. Ze werken onder meer voor de rechterlijke macht waaronder de Ondernemingskamer van het gerechtshof Amsterdam, voor de advocatuur en voor fiscalisten.

› Lees meer › www.talanton.nl

EACVA

De EACVA (European Association of Certified Valuators and Analysts) is de beroepsvereniging voor de zakelijke waarderingsprofessional in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

› Lees meer › www.eacva.de/

Neem contact met mij op

Beginnen is de eerste stap; zo eenvoudig is het. De (ver)koop van een onderneming is voor iedereen en elk bedrijf anders.

Op basis van een oriënterend gesprek met u wordt er overzicht gecreëerd in de feiten en emoties. Door een heldere analyse wordt u al gauw in een volgende versnelling gezet. U krijgt er inzicht in of het bedrijf geschikt is voor een strategische (ver)koop, welk mogelijk plan daarbij past en hoelang het proces gaat duren. Maak snel een afspraak voor heldere antwoorden op uw vragen.

Stuur e-mail › Bel ons: +31 (0)85 023 9405

7 dagen per week bereikbaar:
Werkdagen: 09.00 - 22.00 uur
Weekend: 09.00 - 17.00 uur


Uw naam:
Ik heb een vraag over:
Uw e-mail:
Uw telefoonnummer: (niet verplicht)

Florijnz is uw corporate finance adviseur op het gebied van bedrijfsfinanciering, overname van of (ver)koop van uw onderneming. Onafhankelijk, deskundig en resultaatgericht.
  • Bedrijf laten waarderen?
  • Bedrijf verkopen in ‘s-Hertogenbosch?
  • Advies bij overname?

’s-Hertogenbosch


Lekkerbeetjesstraat 1
5211 AL ‘s-Hertogenbosch

Amsterdam


A.J. Ernststraat 595c
1082 LD Amsterdam

Enschede


Oliemolensingel 175
7511 BB Enschede

Contact


Telefoon: +31 (0)85 023 9405
E-mail:: info@florijnz.nl
© 2021 Florijnz Corporate Finance