Onze partners

Brookz

Brookz is met ruim 20.000 ondernemers, investeerders en adviseurs het grootste overnameplatform van Nederland. Brookz brengt sinds 2007 kopers, verkopers en adviseurs via onze website en landelijke bijeenkomsten direct met elkaar in contact.

PMP Supervisor

PMP Supervisor zorgt ervoor dat vraag en aanbod van Commissarissen, Toezichthouders en Raad van Adviesleden elkaar goed kunnen vinden. Relaties van Florijnz kunnen kosteloos gebruikmaken van de Premium Zoekservice om de beste kandidaten voor hun raad van advies of commissaris te vinden.

Apples of Oranges

Business marketingbureau Apples of Orange ondersteunt ondernemers met commerciële slagkracht, visie, innovatief vermogen en overtuigende communicatie.

Virtual Vaults

De meest innovatieve, efficiënte en betrouwbare Virtual Data Room partner. Meer informatie:

Forward Fiscalisten

Forward fiscalisten helpen ondernemers om fiscale strategie te verbinden met hun missie.Toekomstige wijzigingen in fiscale wet- en regelgeving zijn daardoor makkelijker in te passen.

De Breed & Partners

Met De Breed & Partners heeft Florijnz een programma ontwikkeld om de waarde van innovatie voor uw onderneming te verbeteren.

DATA KINGDOM

Het automatiseren van management rapportages beperkt de foutgevoeligheid en verlaagt het risico van uw onderneming, wat weer leidt tot een hogere ondernemingswaarde. DATA KINGDOM zorgt voor overzichtelijke dashboards om beter ‘in control’ te zijn.

De investeerders club

De Investeerdersclub organiseert informele en informatieve ‘Coffee Tea & Investment’ bijeenkomsten om ondernemers kennis te laten maken met informal investing. Alle investeerders van de club zijn in staat en bereid om te investeren in goede ondernemingen die bij hen passen. Onderling delen we onze kennis, ervaring en leads om tot meer en betere deals te komen.

Koelewijn & Partners

Koelewijn & partners geeft advies in franchisen. Succesvol franchisen vraagt om een brede oriëntatie, een duidelijke focus en een gedegen aanpak. Als franchising goed is opgezet en ingericht biedt deze commerciële samenwerkingsvorm alle partijen economisch voordeel.