Pagina

Internationaal

Florijnz is lid van Cornerstone International Alliance, een internationaal netwerk van onafhankelijke corporate finance adviesbureaus. Via dit netwerk staan wij in direct contact met meer dan 30 kantoren verspreid over de hele wereld waardoor we toegang hebben tot een enorm netwerk van strategische en financiële kopers en verkopers. Cornerstone heeft kantoren in de USA, Canada, Brazilië, UK, India en Nederland en is met name groot in de USA (25 staten). Het netwerk is m.n. interessant om te toetsen of verkoop aan een Amerikaanse koper een goede optie kan zijn. De komende jaren zal het netwerk zich sterk uitbreiden over de wereld.

Cornerstone International Alliance

Cornerstone is een netwerk van M&A kantoren die zich focussen op de ‘lower middle market’, bedrijven met een omzet tussen de €5 miljoen en €150 miljoen, het segment waar ook Florijnz zich in begeeft. Dit zorgt ervoor dat er altijd een perfecte match is tussen onze klanten enerzijds en de kopende/verkopende partijen uit ons netwerk anderzijds.

Cornerstone is een van origine Amerikaans netwerk, waardoor we bovengemiddeld goede ingangen hebben tot Amerikaanse strategische kopers en investeerders. Daarnaast hebben we toegang tot marktinformatie, waarderingen en sector trends.

Overweegt u om uw bedrijf internationaal te verkopen of bent u benieuwd naar de internationale marktontwikkelingen? We helpen u er graag mee. Neem contact op met ons team.

In donkerblauw de landen waar Cornerstone International Alliance actief is

Voor meer informatie: Cornerstone International Alliance

Connect with us

Wij komen graag met u in contact om te bespreken hoe we u het beste van dienst kunnen zijn.

aanhef
Naam(Vereist)
Hans MinnaarOprichter en directeur