Welkom bij Florijnz Corporate Finance
EN NL
Taal:
’s-Hertogenbosch - Amsterdam - Enschede +31 (0)85 023 9405
Zakelijke dienstverlening

De sector zakelijke dienstverlening is op te delen in verschillende branches. Zo zijn er bijvoorbeeld gerechtsdeurwaarders, accountantskantoren, advocatenkantoren, payrollbedrijven en uitzendbureaus. Elke branche heeft haar eigen dynamiek en bijbehorende vooruitzichten.

Ook in deze branches zien wij dat schaalvoordeel en ontzorging belangrijke trends zijn. Veelal bereiken deze ondernemingen de schaalvoordelen door middel van acquisities. Dit zien wij vooral bij payrolling bedrijven en andere branches met kleine marges. Florijnz heeft uitgebreide ervaring in deze sector en beschikt over korte lijntjes naar investeerders die geïnteresseerd zijn in deze branches.

Voorbeelden van zakelijke dienstverlening projecten die wij begeleid hebben zijn:

De Breed & Partners
Sunshine Retail
Leave your luggage (bagpoint)

Meer weten over Florijnz en haar ervaring met zakelijke dienstverlening projecten? Stuur dan een bericht naar onze zakelijke dienstverlening expert Theo: theo@florijnz.nl of bel naar  +31 (0)85 023 9405

 

 

Neem contact met mij op

Beginnen is de eerste stap; zo eenvoudig is het. De (ver)koop van een onderneming is voor iedereen en elk bedrijf anders.

Op basis van een oriënterend gesprek met u wordt er overzicht gecreëerd in de feiten en emoties. Door een heldere analyse wordt u al gauw in een volgende versnelling gezet. U krijgt er inzicht in of het bedrijf geschikt is voor een strategische (ver)koop, welk mogelijk plan daarbij past en hoelang het proces gaat duren. Maak snel een afspraak voor heldere antwoorden op uw vragen.

Stuur e-mail › Bel ons: +31 (0)85 023 9405

7 dagen per week bereikbaar:
Werkdagen: 09.00 - 22.00 uur
Weekend: 09.00 - 17.00 uur


Uw naam:
Ik heb een vraag over:
Uw e-mail:
Uw telefoonnummer: (niet verplicht)

Florijnz is uw corporate finance adviseur op het gebied van bedrijfsfinanciering, overname van of (ver)koop van uw onderneming. Onafhankelijk, deskundig en resultaatgericht.
  • Bedrijf laten waarderen?
  • Bedrijf verkopen in ‘s-Hertogenbosch?
  • Advies bij overname?

’s-Hertogenbosch


Lekkerbeetjesstraat 1
5211 AL ‘s-Hertogenbosch

Amsterdam


A.J. Ernststraat 595c
1082 LD Amsterdam

Enschede


Oliemolensingel 175
7511 BB Enschede

Contact


Telefoon: +31 (0)85 023 9405
E-mail:: info@florijnz.nl
© 2020 Florijnz Corporate Finance