Welkom bij Florijnz Corporate Finance
EN NL
Taal:
’s-Hertogenbosch - Amsterdam - Enschede +31 (0)85 023 9405
Retail/E-commerce

Onder E-commerce kan er een onderscheid worden gemaakt tussen B2B en B2C E-commerce. In de Retail sector hebben wij transacties begeleid in consumenten elektronica, innovatieve startups, en niche producten. In de E-commerce sector hebben wij ervaring met IT-diensten, fashion webwinkels, en wearables.

Door ons uitgebreid netwerk en veelvuldige transacties in de retail sector beschikt ons team over uitgebreide sectorkennis en relaties. 15% van de huidige omzet is verschoven naar de webwinkel. Als gevolg van deze verschuiving naar het online kanaal zien we een legere winkelstraat. Wij verwachten dat de leegstand in de winkelstraat voor het komende jaar niet zal verbeteren en zelfs nog kan oplopen. Consumenten willen zich tegenwoordig via het internet oriënteren, omnichannel is de nieuwe standaard geworden. Door de digitalisering is E-commerce dan ook steeds meer aanwezig. Voor de groothandels worden de meeste bestellingen online verwerkt en de informatie die klanten over producten kunnen opvragen, neemt alleen maar toe. Investeringen in ICT-systemen, software en schaalvoordelen zullen het verschil maken tussen de grote en kleine spelers.

Voorbeelden van E-commerce projecten die wij begeleid hebben zijn:

Triodor
Ik ben Mama.nl
koozzzi
Amacom
Jeffcommerce
Noosa Amsterdam
Wim Jacquet Sports
Different Doors
Annadiva

Meer weten over Florijnz en haar ervaring met E-commerce projecten? Stuur dan een bericht naar onze E-commerce/Retail expert Marieke: marieke@florijnz.nl of bel naar  +31 (0)85 023 9405

Neem contact met mij op

Beginnen is de eerste stap; zo eenvoudig is het. De (ver)koop van een onderneming is voor iedereen en elk bedrijf anders.

Op basis van een oriënterend gesprek met u wordt er overzicht gecreëerd in de feiten en emoties. Door een heldere analyse wordt u al gauw in een volgende versnelling gezet. U krijgt er inzicht in of het bedrijf geschikt is voor een strategische (ver)koop, welk mogelijk plan daarbij past en hoelang het proces gaat duren. Maak snel een afspraak voor heldere antwoorden op uw vragen.

Stuur e-mail › Bel ons: +31 (0)85 023 9405

7 dagen per week bereikbaar:
Werkdagen: 09.00 - 22.00 uur
Weekend: 09.00 - 17.00 uur


Uw naam:
Ik heb een vraag over:
Uw e-mail:
Uw telefoonnummer: (niet verplicht)

Florijnz is uw corporate finance adviseur op het gebied van bedrijfsfinanciering, overname van of (ver)koop van uw onderneming. Onafhankelijk, deskundig en resultaatgericht.
  • Bedrijf laten waarderen?
  • Bedrijf verkopen in ‘s-Hertogenbosch?
  • Advies bij overname?

’s-Hertogenbosch


Lekkerbeetjesstraat 1
5211 AL ‘s-Hertogenbosch

Amsterdam


A.J. Ernststraat 595c
1082 LD Amsterdam

Enschede


Oliemolensingel 175
7511 BB Enschede

Contact


Telefoon: +31 (0)85 023 9405
E-mail:: info@florijnz.nl
© 2021 Florijnz Corporate Finance