Welkom bij Florijnz Corporate Finance
EN NL
Taal:
’s-Hertogenbosch - Amsterdam - Enschede +31 (0)85 023 9405
ICT / Data Science

De ICT-sector is erg conjunctuurgevoelig en voor de komende jaren verwachten wij dat de sector profiteert van de aantrekkende economie. Wat belangrijk is voor ondernemers in deze sector is dat zij zich onderscheiden in een niche of gaan samenwerken om hun positie te versterken.

ICT neemt een steeds belangrijke plaats in bij bedrijven in alle sectoren. Van cloud-oplossingen tot big data en het Internet-of-Things. Diverse trends zorgen voor aanhoudende groei van de ICT-sector.
Florijnz heeft al de nodige transacties gedaan voor verschillende branches in de ICT-sector. Florijnz is op de hoogte van de huidige markt en haar spelers. Wij staan in contact met een groot aantal ondernemers en begeleiden hen naar de volgende stap.

Voorbeelden van ICT / Data Science projecten die wij begeleid hebben zijn:

Triodor
Betabit
Steal IT
Van Spaendonck Services
Screen Group

Meer weten over Florijnz en haar ervaring met ICT projecten? Stuur dan een bericht naar onze ICT expert Joris: joris@florijnz.nl of bel naar  +31 (0)85 023 9405

Neem contact met mij op

Beginnen is de eerste stap; zo eenvoudig is het. De (ver)koop van een onderneming is voor iedereen en elk bedrijf anders.

Op basis van een oriënterend gesprek met u wordt er overzicht gecreëerd in de feiten en emoties. Door een heldere analyse wordt u al gauw in een volgende versnelling gezet. U krijgt er inzicht in of het bedrijf geschikt is voor een strategische (ver)koop, welk mogelijk plan daarbij past en hoelang het proces gaat duren. Maak snel een afspraak voor heldere antwoorden op uw vragen.

Stuur e-mail › Bel ons: +31 (0)85 023 9405

7 dagen per week bereikbaar:
Werkdagen: 09.00 - 22.00 uur
Weekend: 09.00 - 17.00 uur


Uw naam:
Ik heb een vraag over:
Uw e-mail:
Uw telefoonnummer: (niet verplicht)

Florijnz is uw corporate finance adviseur op het gebied van bedrijfsfinanciering, overname van of (ver)koop van uw onderneming. Onafhankelijk, deskundig en resultaatgericht.
  • Bedrijf laten waarderen?
  • Bedrijf verkopen in ‘s-Hertogenbosch?
  • Advies bij overname?

’s-Hertogenbosch


Lekkerbeetjesstraat 1
5211 AL ‘s-Hertogenbosch

Amsterdam


A.J. Ernststraat 595c
1082 LD Amsterdam

Enschede


Oliemolensingel 175
7511 BB Enschede

Contact


Telefoon: +31 (0)85 023 9405
E-mail:: info@florijnz.nl
© 2020 Florijnz Corporate Finance