Welkom bij Florijnz Corporate Finance
EN NL
Taal:
’s-Hertogenbosch - Amsterdam - Enschede +31 (0)85 023 9405

Over Florijnz

Florijnz Corporate Finance is een onafhankelijke corporate finance boutique die ondernemers begeleidt bij het kopen en verkopen van ondernemingen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het waarderen van ondernemingen en het begeleiden van ondernemingen bij het verkrijgen of optimaliseren van financiering bij banken, informals of private equity/venture capital partijen.

Maar… Waarom Florijnz?

 • Passie (h)erkennen
 • Onafhankelijk
 • Vroeg of laat: wij vinden ALTIJD geschikte kandidaten
 • Kwaliteit
 • Transparante en duidelijke werkwijze
 • Ontzorgt van A tot Z

Er zijn genoeg reden om Florijnz te kiezen, dus waar wacht u nog op…

Als deze aanpak u aanspreekt nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvend en persoonlijk kennismakingsgesprek om onze unieke werkwijze te ervaren. U kunt ons telefonisch bereiken via 085 023 94 05, een e-mail sturen naar info@florijnz.nl of contact opnemen met iemand uit ons team.

Onze partners ›
Vraag nu aan Whitepaper
17 tips ter
voorbereiding
op een
bedrijfsoverdracht


Lees meer ›
Florijnz presenteert “The Drive”
Wil jij ook werken bij Florijnz? Bekijk vacatures ›

Het team

 
 • Hans Minnaar

  Oprichter en directeur van Florijnz.
  Is van nature gedreven om passie voor ondernemers te verzilveren. Hans heeft econometrie gestudeerd in Tilburg, is geregistreerd bedrijfswaardeerder (RV) en heeft verschillende functies vervuld in marketing en overnamefinanciering bij ABN AMRO en Fortis, tevens is hij oud-voorzitter van de Dutch Corporate Finance Association (2012-2016).

  hans@florijnz.nl +31 (0)6 208 055 13
 • Marieke Klaassen van Beurden

  Marieke Klaassen – van Beurden is senior adviseur bij Florijnz. Ze studeerde bedrijfseconomie met een specialisatie in ondernemingsfinanciering aan de Tilburg University. Zij is bijna 20 jaar actief in de financiële dienstverlening, eerst bij ABN AMRO en later bij Van Lanschot Kempen. Marieke heeft veel ervaring op het gebied van bedrijfs- en overnamefinanciering, structurering en turn-arounds.

  marieke@florijnz.nl +31 (0)6 555 577 85
 • Stef Kolen

  Stef is vanaf november 2019 werkzaam bij Florijnz als Corporate Finance adviseur. Hij heeft de MSc Finance afgerond. Eerder deed hij werkervaring op in de Corporate Finance, bij de Rabobank en bij een crowd fund platform.

  stef@florijnz.nl +31 6 55 55 12 43
 • Amber Kesselaer

  Digital, Strategy & Support

  Amber is vanaf september 2019 parttime actief bij Florijnz op het gebied van strategie, (online) marketing en communicatie. Voorheen was zij actief als digitale innovatie portfoliomanager bij PwC. Verder houdt zij zich bezig met het automatiseren van management informatie met haar eigen onderneming ‘DATA KINGDOM‘.

  amber@florijnz.nl +31 (0)6 81 54 51 45
 • Willem van der Steen

  Na het afronden van zijn bachelor International Business Administration sloot Willem zich aan bij Florijnz om te ondersteunen in het fusie en overnameproces. Willem gaat verder door met de MSc Finance aan de Universiteit van Tilburg.

  willem@florijnz.nl +31 6 42407708
 • Arie van Weelden

  Arie is in augustus 2020 gestart bij Florijnz als Analist. Na het afronden van zijn Bachelor Economie en Bedrijfseconomie aan de Universiteit van Tilburg zal hij verder gaan studeren in Rotterdam.

  arie@florijnz.nl +31 6 20704172
 

Sector focus

Florijnz heeft in diverse sectoren succesvol meerdere transacties begeleid. In de volgende sectoren heeft Florijnz meer dan gemiddeld expertise opgebouwd.

ICT / Data Science

De ICT-sector is erg conjunctuurgevoelig en voor de komende jaren verwachten wij dat de sector profiteert van de aantrekkende economie. Wat belangrijk is voor ondernemers in deze sector is dat zij zich onderscheiden in een niche of gaan samenwerken om hun positie te versterken. ICT neemt een steeds belangrijke...

Healthcare / Zorg

De zorg en healthcare sector werkt nét even wat anders dan de rest. De gezondheid van de cliënt of patiënt gaat voorop. Hierdoor spelen binnen een financieringsproject ook andere belangen. Florijnz heeft hier ruime ervaring mee, binnen verschillende delen. We hebben ervaring met kinderopvang, zorgverleners, sportscholen en andere tussenpersonen...

Zakelijke dienstverlening

De sector zakelijke dienstverlening is op te delen in verschillende branches. Zo zijn er bijvoorbeeld gerechtsdeurwaarders, accountantskantoren, advocatenkantoren, payrollbedrijven en uitzendbureaus. Elke branche heeft haar eigen dynamiek en bijbehorende vooruitzichten. Ook in deze branches zien wij dat schaalvoordeel en ontzorging belangrijke trends zijn. Veelal bereiken deze ondernemingen de schaalvoordelen...

Productie

De productie-index is een van de belangrijkste conjunctuurindicatoren. Er is dus sterke afhankelijkheid met de economie. Wanneer het goed gaat met de economie, zal de productie industrie hier van profiteren. Hierdoor is er ook een actieve financiële markt aan verbonden, waar wij bij Florijnz veel ervaring mee hebben. Door...

Installatiebedrijven

De bouw- en installatiebranche zit in de lift door de groeiende economie. We kunnen het zelfs een van de snelst groeiende markten van dit moment noemen. Dit is vanzelfsprekend ook te merken aan de financiële activiteiten binnen deze markt. Florijnz heeft diverse projecten afgerond binnen de installatiebranche. Projecten die...

Nominaties

Florijnz is aangesloten bij de belangrijkste expertise organisaties op het gebied van waardering en fusies & overnames. Hierdoor beschikt Florijnz altijd over essentiële en actuele kennis. 

2019: Genomineerd voor Fusie & Overname Award 2019 categorie “Overnameadviseur van het jaar” & “Overnamekantoor van het jaar” Brookz/Dealsuite

2018: Genomineerd voor  FD Gazelle 2018 en winnaar Fusie & Overname Award 2018 categorie “Overnameadviseur van het jaar” Brookz / Dealsuite   2017: Genomineerd voor  FD Gazelle 2017  2016: Genomineerd voor  FD Gazelle 2016 (31e) en Fusie en Overname adviseur van het jaar 2016 (Brookz) 2015: Genomineerd voor Fusie en Overname adviseur van het jaar 2015 (Brookz) en tweede bij DCFA deal of the year award 2015 (fusie Syncasso) 2014: Bijzondere vermelding DCFA deal of the year award voor eerste Management Buy Out (MBO) gefinancierd met crowdfunding

DCFA

De Dutch Corporate Finance Association is een landelijke vereniging voor financiële professionals. De DCFA is met circa 200 individuele leden de grootste vereniging op haar gebied en stelt zich ten doel kennis te delen en een netwerk te creëren voor managers en ondernemers uit de zakelijke financiële sector, met Corporate Finance en fusies & overnames als specialisme.

NiRV

Florijnz is ook aangesloten bij het NiRV. Dit is de beroepsvereniging waarbij alle Register Valuators in Nederland zijn aangesloten. Een Register Valuator of RV’er is een financieel deskundige die gespecialiseerd is in de bepaling van de waarde van een onderneming. Hoewel het waarderen van bedrijven een relatief nieuw vakgebied is, wordt het steeds vanzelfsprekender om in verschillende situaties een RV’er in te schakelen. Niet iedereen mag zich RV’er noemen. Een RV’er heeft door een tweejarige postdoctorale opleiding de kennis en expertise opgebouwd om een onderneming te waarderen en om de meest complexe waarderingsvraagstukken uit te voeren. Na de opleiding wordt de kennis gewaarborgd door een systeem van permanente educatie.

BOBB

Florijnz is gecertificeerd BOBB-lid. De Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht (BOBB) is in 2006 opgericht. Het is de beroepsorganisatie van adviseurs op het terrein van het begeleiden van koop en verkoop van ondernemingen. De  gecertificeerde leden van de BOBB houden zich fulltime hiermee bezig. Dat is ook wat de leden bindt: kennis en ervaring delen over het bedrijfsovernameproces. Het begeleiden van het proces rondom koop en verkoop is immers een vak, een specialiteit. Certificering staat als kenteken voor kwaliteit.

Neem contact met mij op

Beginnen is de eerste stap; zo eenvoudig is het. De (ver)koop van een onderneming is voor iedereen en elk bedrijf anders.

Op basis van een oriënterend gesprek met u wordt er overzicht gecreëerd in de feiten en emoties. Door een heldere analyse wordt u al gauw in een volgende versnelling gezet. U krijgt er inzicht in of het bedrijf geschikt is voor een strategische (ver)koop, welk mogelijk plan daarbij past en hoelang het proces gaat duren. Maak snel een afspraak voor heldere antwoorden op uw vragen.

Stuur e-mail › Bel ons: +31 (0)85 023 9405

7 dagen per week bereikbaar:
Werkdagen: 09.00 - 22.00 uur
Weekend: 09.00 - 17.00 uur


Uw naam:
Ik heb een vraag over:
Uw e-mail:
Uw telefoonnummer: (niet verplicht)

Florijnz is uw corporate finance adviseur op het gebied van bedrijfsfinanciering, overname van of (ver)koop van uw onderneming. Onafhankelijk, deskundig en resultaatgericht.
 • Bedrijf laten waarderen?
 • Bedrijf verkopen in ‘s-Hertogenbosch?
 • Advies bij overname?

’s-Hertogenbosch


Lekkerbeetjesstraat 1
5211 AL ‘s-Hertogenbosch

Amsterdam


A.J. Ernststraat 595c
1082 LD Amsterdam

Enschede


Oliemolensingel 175
7511 BB Enschede

Contact


Telefoon: +31 (0)85 023 9405
E-mail:: info@florijnz.nl
© 2021 Florijnz Corporate Finance