Welkom bij Florijnz Corporate Finance
EN NL
Taal:
’s-Hertogenbosch - Amsterdam +31 (0)85 023 9405

Over Florijnz

Florijnz Corporate Finance is een onafhankelijke corporate finance boutique die ondernemers begeleidt bij het kopen en verkopen van ondernemingen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het waarderen van ondernemingen en het begeleiden van ondernemingen bij het verkrijgen of optimaliseren van financiering bij banken, informals of private equity/venture capital partijen.

Passie (h)erkennen
Of het nu gaat om inzicht te geven in de waarde van uw onderneming, te assisteren bij het financieren van uw groeiplannen, overnames of fusies; het begint met inzicht en gevoel voor bijzondere ondernemers en ondernemingen. Dat is waar wij het bij Florijnz echt warm van krijgen. In de praktijk is dat een randvoorwaarde voor succes, waarbij wij in staat zijn uw passie bij stakeholders op de juiste wijze voor het voetlicht te brengen. Als beide ‘kloppen’ ligt een transactie in het verschiet.

Onafhankelijk
Florijnz opereert als onafhankelijke regisseur om u te ondersteunen en staat u bij om uw passie te verzilveren. Wij stellen uw (lange termijn) belang hierbij voorop. Wij zijn de dealcreator voor u als ondernemer en maken de vertaalslag naar alle relevante aspecten. Uw en onze belangen lopen parallel; mogelijke tegenstrijdige belangen worden vooraf geïdentificeerd en met u besproken.

Vroeg of laat: wij vinden ALTIJD geschikte kandidaten
Deze garantie maken wij aan u waar. Dit betekent overigens niet dat er altijd een transactie volgt. Als ratio en/of emotie niet kloppen zullen wij dat altijd met u delen. We gaan zoals gezegd voor uw -lange termijn- belang. Wij zullen nooit een deal forceren als wij verwachten dat de vreugde van de transactie een kort leven beschoren is.

Kwaliteit
De partners van Florijnz hebben in hun jarenlange ervaring op corporate finance gebied vele acquisities succesvol begeleid. Graag stellen wij onze kennis en ervaring aan u beschikbaar. Wij garanderen u een consistente Florijnz-kwaliteit. Al onze output (rapportages en memorandi) wordt altijd door meerdere personen beoordeeld.

Transparante en duidelijke werkwijze
Dankzij de transparante en duidelijke werkwijze kan Florijnz zich altijd optimaal inzetten voor het beste resultaat. Op basis van een oriënterend gesprek wordt er een overzicht gecreëerd van uw wensen en behoeften voor wat betreft bijvoorbeeld waardering, overname van of verkoop van uw onderneming. De diverse corporate finance diensten die Florijnz verleent zijn opgesplitst in deelactiviteiten. Vooraf worden deze met u besproken. Dit geldt ook voor de verwachte tijdsbesteding van het totale traject. Hierbij wordt ook direct aangegeven hoe u kosten kunt besparen door een aantal activiteiten zelf voor te bereiden en/of uit te voeren. Op basis van de uiteindelijke taakverdeling wordt door ons een offerte opgesteld, die naadloos aansluit op uw verwachting uit onze eerdere gesprekken. Wij streven naar volledige transparantie zodat u niet te maken krijgt met onverwachte kosten. Wij sturen u nooit facturen zonder dat u akkoord bent. Onze financiële afspraken lopen altijd synchroon met uw belang.

Ontzorgt van A tot Z
Wij kunnen het volledige (ver)koopproces uit handen nemen en zorgen dat alle disciplines zijn aangesloten. Alles maatwerk en optimaal voor de specifieke situatie.

Als deze aanpak u aanspreekt nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvend en persoonlijk kennismakingsgesprek om onze unieke werkwijze te ervaren. U kunt ons telefonisch bereiken via 085 023 94 05, een e-mail sturen naar info@florijnz.nl of contact opnemen met iemand uit ons team.

Lees onze blogs ›
Vraag nu aan Whitepaper
17 tips ter
voorbereiding
op een
bedrijfsoverdracht


Lees meer ›
Florijnz presenteert “The Drive”
Neem deel aan de workshop op 13 maart 2017 Inschrijven ›

Het team

 
 • Hans Minnaar

  Oprichter en directeur van Florijnz.
  Is van nature gedreven om passie voor ondernemers te verzilveren. Hans heeft econometrie gestudeerd in Tilburg, is geregistreerd bedrijfswaardeerder (RV) en heeft verschillende functies vervuld in marketing en overnamefinanciering bij ABN AMRO en Fortis, tevens is hij oud-voorzitter van de Dutch Corporate Finance Association (2012-2016).

  hans@florijnz.nl +31 (0)6 208 055 13
 • Marieke Klaassen van Beurden

  Marieke Klaassen – van Beurden is senior adviseur bij Florijnz. Ze studeerde bedrijfseconomie met een specialisatie in ondernemingsfinanciering aan de Tilburg University. Zij is bijna 20 jaar actief in de financiële dienstverlening, eerst bij ABN AMRO en later bij Van Lanschot Kempen. Marieke heeft veel ervaring op het gebied van bedrijfs- en overnamefinanciering, structurering en turn-arounds.

  marieke@florijnz.nl +31 (0)6 555 577 85
 • Marnix Jaquet

  Vanaf begin 2017 werkzaam als corporate finance adviseur. Voordat Marnix bij Florijnz begon heeft hij 4 jaar operationele en investeringservaring opgedaan bij Value8 N.V. Marnix heeft de masters notarieel en financieel recht afgerond in respectievelijk Utrecht (UU) en Rotterdam (EUR). Sinds november 2018 volgt hij de Msc Business Valuation aan de Tias Business School.

  marnix@florijnz.nl +31 (0)6 411 114 60
 • Theo Eikelhof

  Theo Eikelhof heeft zich vanaf augustus 2018 bij Florijnz aangesloten als associate. Voorheen werkzaam bij ABN AMRO in diverse functies voor de zakelijke markt en private banking, hij volgt onder meer de MSc (en Register Valuator RV) Business Valuation studie aan de TIAS Business School.

  theo@florijnz.nl +31 (0)6 539 890 48
 • Joris Terhaag

  Joris Terhaag is sinds begin 2019 werkzaam als corporate finance adviseur bij Florijnz. Voorheen heeft hij ruim 1,5 jaar ervaring opgedaan op de corporate finance afdeling bij een internationaal accountantskantoor. Joris heeft een achtergrond in bedrijfskunde en de master Finance afgerond aan de Tilburg University.

  joris@florijnz.nl +31 (0)6 555 512 27
 • Nick Nijenhuis

  Nick Nijenhuis ondersteunt Florijnz naast zijn studie Algemene Economie aan de Universiteit van Tilburg.

  nick@florijnz.nl +31 6 145 426 21
 • Emely Middelkoop

  Associate Management Assistant.
  Ondersteunt het management exclusief op het gebied van market research en ondersteunende corporate finance activiteiten.

  emely@florijnz.nl +31 (0)6 231 049 39
 

Sector focus

Florijnz heeft in diverse sectoren succesvol meerdere transacties begeleid. In de volgende sectoren heeft Florijnz meer dan gemiddeld expertise opgebouwd.

ICT / High Tech

De ICT-sector is erg conjunctuurgevoelig en voor de komende jaren verwachten wij dat de sector profiteert van de aantrekkende economie. Wat belangrijk is voor ondernemers in deze sector is dat zij zich onderscheiden in een niche of gaan samenwerken om hun positie te versterken. ICT neemt een steeds belangrijke...

Zakelijke dienstverlening

De sector zakelijke dienstverlening is op te delen in verschillende branches. Zo zijn er bijvoorbeeld gerechtsdeurwaarders, accountantskantoren, advocatenkantoren, payrollbedrijven en uitzendbureaus. Elke branche heeft haar eigen dynamiek en bijbehorende vooruitzichten. Ook in deze branches zien wij dat schaalvoordeel en ontzorging belangrijke trends zijn. Veelal bereiken deze ondernemingen de schaalvoordelen...

Neem contact met mij op

Beginnen is de eerste stap; zo eenvoudig is het. De (ver)koop van een onderneming is voor iedereen en elk bedrijf anders.

Op basis van een oriënterend gesprek met u wordt er overzicht gecreëerd in de feiten en emoties. Door een heldere analyse wordt u al gauw in een volgende versnelling gezet. U krijgt er inzicht in of het bedrijf geschikt is voor een strategische (ver)koop, welk mogelijk plan daarbij past en hoelang het proces gaat duren. Maak snel een afspraak voor heldere antwoorden op uw vragen.

Stuur e-mail › Bel ons: +31 (0)85 023 9405

7 dagen per week bereikbaar:
Werkdagen: 09.00 - 22.00 uur
Weekend: 09.00 - 17.00 uur


Uw naam:
Ik heb een vraag over:
Uw e-mails:
Uw telefoonnummer: (niet verplicht)

Florijnz is uw corporate finance adviseur op het gebied van bedrijfsfinanciering, overname van of (ver)koop van uw onderneming. Onafhankelijk, deskundig en resultaatgericht.
 • Bedrijf laten waarderen?
 • Bedrijf verkopen in ‘s-Hertogenbosch?
 • Advies bij overname?

’s-Hertogenbosch


Lekkerbeetjesstraat 1
5211 AL ‘s-Hertogenbosch

Amsterdam


A.J. Ernststraat 595c
1082 LD Amsterdam

Contact


Telefoon: +31 (0)85 023 9405
E-mail:: info@florijnz.nl

Werken bij Florijnz ›


© 2019 Florijnz Corporate Finance