Welkom bij Florijnz Corporate Finance
EN NL
Taal:
’s-Hertogenbosch - Amsterdam +31 (0)85 023 9405
Ik wil...  mijn passie verzilveren

Laten we op voorhand een misverstand uit de weg nemen. Wij verkopen niet alleen uw bedrijf, wij verzilveren uw passie. Goede ondernemers zijn bijzonder gepassioneerde mensen. Met opvallend veel energie en betrokkenheid brengen zij hun organisatie verder. Dan past het bij de verkoop van de onderneming natuurlijk ook, dat deze passie wordt (h)erkend en op de juiste wijze in beeld gebracht en voorbereid voor een eventuele verkoop. Het huidige marktklimaat met lage rente en kapitaal in overvloed, biedt daar alle mogelijkheden toe.

Bel met 085 – 023 9405 of iemand uit ons team en wij maken graag een afspraak voor een kennismakingsgesprek. 

Ook met Family Offices en Private Equity huizen onderhouden wij uitstekende relaties om de juiste passie te verbinden. Investeerders die willen kennis maken met Florijnz worden dan ook uitdrukkelijk uitgenodigd een zoekprofiel met ons te delen.

Neem contact met mij op

Beginnen is de eerste stap; zo eenvoudig is het. De (ver)koop van een onderneming is voor iedereen en elk bedrijf anders.

Op basis van een oriënterend gesprek met u wordt er overzicht gecreëerd in de feiten en emoties. Door een heldere analyse wordt u al gauw in een volgende versnelling gezet. U krijgt er inzicht in of het bedrijf geschikt is voor een strategische (ver)koop, welk mogelijk plan daarbij past en hoelang het proces gaat duren. Maak snel een afspraak voor heldere antwoorden op uw vragen.

Stuur e-mail › Bel ons: +31 (0)85 023 9405

7 dagen per week bereikbaar:
Werkdagen: 09.00 - 22.00 uur
Weekend: 09.00 - 17.00 uur


Uw naam:
Ik heb een vraag over:
Uw e-mails:
Uw telefoonnummer: (niet verplicht)

Florijnz is uw corporate finance adviseur op het gebied van bedrijfsfinanciering, overname van of (ver)koop van uw onderneming. Onafhankelijk, deskundig en resultaatgericht.
  • Bedrijf laten waarderen?
  • Bedrijf verkopen in ‘s-Hertogenbosch?
  • Advies bij overname?

’s-Hertogenbosch


Lekkerbeetjesstraat 1
5211 AL ‘s-Hertogenbosch

Amsterdam


A.J. Ernststraat 595c
1082 LD Amsterdam

Contact


Telefoon: +31 (0)85 023 9405
E-mail:: info@florijnz.nl

Werken bij Florijnz ›


© 2019 Florijnz Corporate Finance