Welkom bij Florijnz Corporate Finance
EN NL
Taal:
’s-Hertogenbosch - Amsterdam +31 (0)85 023 9405
Ik wil...  mijn passie uitbreiden

Passie drijft succesvolle mensen. Kopers en verkopers spreken dezelfde taal en het is de energie en betrokkenheid die hen bindt. Kopers breiden hun passie graag uit met de acquisitie van een kansrijke onderneming; een overname die de eigen organisatie naar een volgende fase brengt. Succes is daarbij verzekerd als de juiste stappen bij de acquisitie worden gezet. Bij Florijnz weten wij als geen ander wat daar allemaal bij komt kijken. Wij zien er dan ook op toe dat geen enkel onderdeel van het proces uit het oog wordt verloren. Wilt u meer weten over onze aanpak en de wijze waarop wij uw passie uitbreiden? Bel met 085 023 94 05, stuur een e-mail naar info@florijnz.nl of neem contact op met ons team.

Neem contact met mij op

Beginnen is de eerste stap; zo eenvoudig is het. De (ver)koop van een onderneming is voor iedereen en elk bedrijf anders.

Op basis van een oriënterend gesprek met u wordt er overzicht gecreëerd in de feiten en emoties. Door een heldere analyse wordt u al gauw in een volgende versnelling gezet. U krijgt er inzicht in of het bedrijf geschikt is voor een strategische (ver)koop, welk mogelijk plan daarbij past en hoelang het proces gaat duren. Maak snel een afspraak voor heldere antwoorden op uw vragen.

Stuur e-mail › Bel ons: +31 (0)85 023 9405

7 dagen per week bereikbaar:
Werkdagen: 09.00 - 22.00 uur
Weekend: 09.00 - 17.00 uur


Uw naam:
Ik heb een vraag over:
Uw e-mails:
Uw telefoonnummer: (niet verplicht)

Florijnz is uw corporate finance adviseur op het gebied van bedrijfsfinanciering, overname van of (ver)koop van uw onderneming. Onafhankelijk, deskundig en resultaatgericht.
  • Bedrijf laten waarderen?
  • Bedrijf verkopen in ‘s-Hertogenbosch?
  • Advies bij overname?

’s-Hertogenbosch


Lekkerbeetjesstraat 1
5211 AL ‘s-Hertogenbosch

Amsterdam


A.J. Ernststraat 595c
1082 LD Amsterdam

Contact


Telefoon: +31 (0)85 023 9405
E-mail:: info@florijnz.nl

Werken bij Florijnz ›


© 2019 Florijnz Corporate Finance