Welkom bij Florijnz Corporate Finance
EN NL
Taal:
’s-Hertogenbosch - Amsterdam +31 (0)85 023 9405
Ik wil...  financiering om (weer) te groeien

Groeifinanciering is belangrijk als het gaat om toekomstige groei te faciliteren. Het organiseren van bedrijfsfinanciering en het managen van de contacten met de verstrekkers van kapitaal of financiering kan een grote uitdaging zijn. Deze dienst is ook wel bekend als “Debt Advisory”. Wat is de optimale vermogenstructuur? Welke (vreemd) vermogen financieringsinstrumenten kunnen worden ingezet? Wat zijn de geldstromen van uw bedrijf? Op welke wijze kan uw bestaande lening worden ge(her)structureerd?!

Werkwijze
Florijnz gelooft in een pragmatische en doordachte aanpak, met gevoel voor de belanghebbenden, om samen de situatie te analyseren, een gedegen plan en marsroute op te stellen en te communiceren én onderhandelen met stakeholders. Welke alternatieve oplossingsrichtingen zijn er en wat zijn hiervan de (financiële) consequenties?

Samen de diepte in
Het is vaak nodig om op een aantal zaken echt diep in te zoomen om de juiste route te formuleren. Samen met u kunnen wij deze analyse snel en effectief realiseren. Denkt u hierbij aan:

 • analyse, beoordeling en advies over de kredietdocumentatie en zekerheden;
 • analyse liquiditeitsbehoefte;
 • specifieke onderzoeken naar normalisaties, schulden, werkkapitaal, kwaliteit eigen vermogen, operationeel risico, marge, flexibiliteit kosten, management informatie.
 • koppeling van uw administratie aan software en aan modellen waarmee de juiste KPI’s kunnen worden ontwikkeld en bijgehouden, nu en in de toekomst;
 • uitwerken (aangepast) businessplan en prognoses;
 • zoeken naar mogelijkheden van vermogensversterking;
 • externe vermogensverschaffers te selecteren en gewenste financiering uit te onderhandelen;
 • zoeken naar tijdelijke ondersteuning van het managementteam;
 • een commissariaat, adviseurschap of bestuurslidmaatschap bij een Stichting Administratiekantoor invullen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Bel met 085 023 94 05, stuur een e-mail naar info@florijnz.nl of neem contact op met ons team.

Neem contact met mij op

Beginnen is de eerste stap; zo eenvoudig is het. De (ver)koop van een onderneming is voor iedereen en elk bedrijf anders.

Op basis van een oriënterend gesprek met u wordt er overzicht gecreëerd in de feiten en emoties. Door een heldere analyse wordt u al gauw in een volgende versnelling gezet. U krijgt er inzicht in of het bedrijf geschikt is voor een strategische (ver)koop, welk mogelijk plan daarbij past en hoelang het proces gaat duren. Maak snel een afspraak voor heldere antwoorden op uw vragen.

Stuur e-mail › Bel ons: +31 (0)85 023 9405

7 dagen per week bereikbaar:
Werkdagen: 09.00 - 22.00 uur
Weekend: 09.00 - 17.00 uur


Uw naam:
Ik heb een vraag over:
Uw e-mails:
Uw telefoonnummer: (niet verplicht)

Florijnz is uw corporate finance adviseur op het gebied van bedrijfsfinanciering, overname van of (ver)koop van uw onderneming. Onafhankelijk, deskundig en resultaatgericht.
 • Bedrijf laten waarderen?
 • Bedrijf verkopen in ‘s-Hertogenbosch?
 • Advies bij overname?

’s-Hertogenbosch


Lekkerbeetjesstraat 1
5211 AL ‘s-Hertogenbosch

Amsterdam


A.J. Ernststraat 595c
1082 LD Amsterdam

Contact


Telefoon: +31 (0)85 023 9405
E-mail:: info@florijnz.nl

Werken bij Florijnz ›


© 2019 Florijnz Corporate Finance