Welkom bij Florijnz Corporate Finance
EN NL
Taal:
’s-Hertogenbosch - Amsterdam - Enschede +31 (0)85 023 9405
“Florijnz ziet wat een ondernemer drijft...” Het verhaal van De Breed & Partners

De Breed & Partners adviseert technologiebedrijven in Nederland bij het verkrijgen van financiering om innovatieve projecten van de grond te krijgen, te versnellen en/of naar de markt te brengen. Zo zijn ze heel sterk in het aanvragen van technologiesubsidies, waar ze hun aandacht al ruim 35 jaar op richtten. Daarnaast weet De Breed & Partners de weg te vinden naar de fiscale- en financiële instrumenten die in Nederland beschikbaar zijn om de ondernemer te helpen haar doel te bereiken. Ook helpen ze bedrijven door groeifases heen en om zichzelf goed op de kaart te zetten.

Managing Directors Joost Emke en Arno van Klinken zijn zich bewust van de kracht van hun bedrijf. “Onze sterkte is het tijdig onderkennen wanneer we het stokje door moeten geven en specialisme in moeten huren om de klus te klaren”. De afgelopen jaren heeft De Breed & Partners zich dan ook verbonden aan verschillende gespecialiseerde partners- waarmee zij succesvol samenwerkt-. Een daarvan is Florijnz. “Hun specialisme is een vak op zich, dus dan vragen we Florijnz om dat voor ons op te pakken” aldus Arno van Klinken.

“Wanneer je een partij introduceert bij je eigen klant moet dat goed voelen. Je moet erop kunnen vertrouwen dat de klant echt goed geholpen wordt en de relatie niet beschadigd raakt. Dat is een belangrijke reden waarom wij Florijnz prefereren ten aanzien van andere partijen”. De goede klik met Hans Minnaar en hun succesvolle samenwerking in het verleden maakten voor Joost en Arno de keuze voor Florijnz eenvoudig. “Ik vindt het belangrijk dat je de taal spreekt van de ondernemer. Je kunt uiterst deskundig zijn ten aanzien van een financieel product en de markt ontzettend goed kennen, maar als je geen klik hebt met de ondernemer kom je geen centimeter vooruit”. Arno ziet Florijnz ook als een partij die ook erg veel waarde hecht aan de relatie met de ondernemer en is er van overtuigd dat dit Florijnz bonuspunten oplevert wanneer zij hun diensten onder de aandacht brengen van potentiële relaties. Ook is dit volgens hem iets dat gewaardeerd wordt als je al met elkaar in zee bent gegaan. “Dat heb ik zelf mogen ervaren met onze eigen Management Buy Out in 2013”.

Arno omschrijft Florijnz als een deskundige partner met verstand van de materie met veel inzicht in het ondernemerschap. “Florijnz ziet wat een ondernemer drijft. Het is niet allemaal puur en alleen gebaseerd op cijfers en feiten, maar ook op gevoel hebben voor de man of vrouw die de onderneming leidt”.

“De verwachting die ik van Florijnz had en nog steeds heb is uiterst realistisch. Florijnz voldoet volledig aan deze verwachting. Dat heeft te maken met het feit dat zij oog hebben voor de onderneming gecombineerd met hun grote deskundigheid. De Breed & Partners heeft alleen goede ervaringen met Florijnz”. Arno zou Florijnz dan ook zeker aanraden aan anderen. “Het is een partij die groeiende is, snel kan schakelen en geen onbekende is in de markt, met name die van participatie en overnames”.

Nominaties

Florijnz is aangesloten bij de belangrijkste expertise organisaties op het gebied van waardering en fusies & overnames. Hierdoor beschikt Florijnz altijd over essentiële en actuele kennis.2019: Genomineerd voor Fusie & Overname Award 2019 categorie “Overnamekantoor van het jaar – medium” Brookz / Dealsuite
2018: Genomineerd voor  FD Gazelle 2018 en winnaar Fusie & Overname Award 2018 categorie “Overnameadviseur van het jaar” Brookz / Dealsuite
2017: Genomineerd voor  FD Gazelle 2017 

   2016: Genomineerd voor  FD Gazelle 2016 (31e) en Fusie en Overname adviseur van het jaar 2016 (Brookz) 2015: Genomineerd voor Fusie en Overname adviseur van het jaar 2015 (Brookz) en tweede bij DCFA deal of the year award 2015 (fusie Syncasso) 2014: Bijzondere vermelding DCFA deal of the year award voor eerste Management Buy Out (MBO) gefinancierd met crowdfunding

DCFA

De Dutch Corporate Finance Association is een landelijke vereniging voor financiële professionals. De DCFA is met circa 200 individuele leden de grootste vereniging op haar gebied en stelt zich ten doel kennis te delen en een netwerk te creëren voor managers en ondernemers uit de zakelijke financiële sector, met Corporate Finance en fusies & overnames als specialisme.

NiRV

Florijnz is ook aangesloten bij het NiRV. Dit is de beroepsvereniging waarbij alle Register Valuators in Nederland zijn aangesloten. Een Register Valuator of RV’er is een financieel deskundige die gespecialiseerd is in de bepaling van de waarde van een onderneming. Hoewel het waarderen van bedrijven een relatief nieuw vakgebied is, wordt het steeds vanzelfsprekender om in verschillende situaties een RV’er in te schakelen. Niet iedereen mag zich RV’er noemen. Een RV’er heeft door een tweejarige postdoctorale opleiding de kennis en expertise opgebouwd om een onderneming te waarderen en om de meest complexe waarderingsvraagstukken uit te voeren. Na de opleiding wordt de kennis gewaarborgd door een systeem van permanente educatie.

Neem contact met mij op

Beginnen is de eerste stap; zo eenvoudig is het. De (ver)koop van een onderneming is voor iedereen en elk bedrijf anders.

Op basis van een oriënterend gesprek met u wordt er overzicht gecreëerd in de feiten en emoties. Door een heldere analyse wordt u al gauw in een volgende versnelling gezet. U krijgt er inzicht in of het bedrijf geschikt is voor een strategische (ver)koop, welk mogelijk plan daarbij past en hoelang het proces gaat duren. Maak snel een afspraak voor heldere antwoorden op uw vragen.

Stuur e-mail › Bel ons: +31 (0)85 023 9405

7 dagen per week bereikbaar:
Werkdagen: 09.00 - 22.00 uur
Weekend: 09.00 - 17.00 uur


Uw naam:
Ik heb een vraag over:
Uw e-mail:
Uw telefoonnummer: (niet verplicht)

Florijnz is uw corporate finance adviseur op het gebied van bedrijfsfinanciering, overname van of (ver)koop van uw onderneming. Onafhankelijk, deskundig en resultaatgericht.
  • Bedrijf laten waarderen?
  • Bedrijf verkopen in ‘s-Hertogenbosch?
  • Advies bij overname?

’s-Hertogenbosch


Lekkerbeetjesstraat 1
5211 AL ‘s-Hertogenbosch

Amsterdam


A.J. Ernststraat 595c
1082 LD Amsterdam

Enschede


Oliemolensingel 175
7511 BB Enschede

Contact


Telefoon: +31 (0)85 023 9405
E-mail:: info@florijnz.nl
© 2020 Florijnz Corporate Finance