Welkom bij Florijnz Corporate Finance
EN NL
Taal:
’s-Hertogenbosch - Amsterdam +31 (0)85 023 9405

Ik wil... Corporate Finance Advies in Tilburg

Florijnz Corporate Finance is een onafhankelijke corporate finance boutique die ondernemers begeleidt bij het kopen en verkopen van ondernemingen in o.a. omgeving Tilburg. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het waarderen van ondernemingen en het begeleiden van ondernemingen bij het verkrijgen of optimaliseren van financiering bij banken, informals of private equity / venture capital partijen.

Passie (h)erkennen
Of het nu gaat om inzicht te geven in de waarde van uw onderneming, te assisteren bij het financieren van uw groeiplannen, overnames of fusies; het begint met inzicht en gevoel voor bijzondere ondernemers en ondernemingen. Dat is waar wij bij Florijnz het echt warm van krijgen. In de praktijk is dat een randvoorwaarde voor succes, maar het resultaat is niet gegarandeerd. waarbij wij in staat zijn uw passie bij stakeholders op de juiste wijze voor het voetlicht te brengen. brengen is vaak nog een grote uitdaging. Als beiden ‘kloppen’ ligt een transactie in het verschiet.

Onafhankelijk
Florijnz opereert als onafhankelijke regisseur in de omgeving Tilburg om u te ondersteunen bij uw wens en staat u bij om uw bedrijf te verkopen en daarmee uw passie te verzilveren. Wij stellen uw (lange termijn) belang hierbij voorop.

Als deze aanpak u aanspreekt nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvend en persoonlijk kennismakingsgesprek om onze unieke werkwijze te ervaren.

Direct afspraak maken met Hans

" Wil iemand serieus een fusie of een deal sluiten, dan hebben zij met Florijnz de partner in huis om dit ook gerealiseerd te krijgen"

Het verhaal van Syncasso

Het contact met Florijnz was gemakkelijk gelegd. “Florijnz onderscheidt zich op zo’n manier dat ze begrip hebben voor wat je als klant wilt en het proces waar je in zit. Ze haken moeiteloos aan, dus je hebt eigenlijk maar één gesprek nodig om met elkaar op één lijn te komen”. Michael vindt dat Florijnz heel sterk is in het concreet houden van informatie en ervaart de diensten als kundig en professioneel, met een tikje humor. “Niet dat het een humoristisch vak is, maar de communicatie was zo dat er altijd ruimte was voor een grapje. We hebben best wel wat gelachen tussendoor, ook al was de conference call soms zondagavond laat”.

Ja! Ik wil... mijn passie laten waarderen.

Uw naam:
Uw e-mail:
Uw telefoonnummer:(niet verplicht)

Florijnz is uw corporate finance adviseur op het gebied van bedrijfsfinanciering, overname van of (ver)koop van uw onderneming. Onafhankelijk, deskundig en resultaatgericht.
  • Bedrijf laten waarderen?
  • Bedrijf verkopen in ‘s-Hertogenbosch?
  • Advies bij overname?

’s-Hertogenbosch


Lekkerbeetjesstraat 1
5211 AL ‘s-Hertogenbosch

Amsterdam


A.J. Ernststraat 595c
1082 LD Amsterdam

Contact


Telefoon: +31 (0)85 023 9405
E-mail:: info@florijnz.nl

Werken bij Florijnz ›


© 2019 Florijnz Corporate Finance