Welkom bij Florijnz Corporate Finance
EN NL
Taal:
’s-Hertogenbosch - Amsterdam +31 (0)85 023 9405

Ik wil... mijn bedrijf waarderen in Nijmegen

Bij verkoop van uw onderneming in Nijmegen is één van de belangrijkste dingen die u zich afvraagt natuurlijk; wat is mijn bedrijf waard?!

Bij Florijnz werken wij met een doordachte en overtuigende waarderingsmethodiek. Daarbij wordt duidelijk wat uw bedrijf waard is en wat het beste moment is om het verkoopproces te starten. Want de uiteindelijke prijs en timing hebben veel met elkaar van doen. Wilt u meer weten over onze aanpak en de wijze waarop wij uw onderneming in Nijmegen waarderen? Of wilt u uw bedrijf laten waarderen?

Direct afspraak maken met Hans

" Wil iemand serieus een fusie of een deal sluiten, dan hebben zij met Florijnz de partner in huis om dit ook gerealiseerd te krijgen"

Het verhaal van Syncasso

Het contact met Florijnz was gemakkelijk gelegd. “Florijnz onderscheidt zich op zo’n manier dat ze begrip hebben voor wat je als klant wilt en het proces waar je in zit. Ze haken moeiteloos aan, dus je hebt eigenlijk maar één gesprek nodig om met elkaar op één lijn te komen”. Michael vindt dat Florijnz heel sterk is in het concreet houden van informatie en ervaart de diensten als kundig en professioneel, met een tikje humor. “Niet dat het een humoristisch vak is, maar de communicatie was zo dat er altijd ruimte was voor een grapje. We hebben best wel wat gelachen tussendoor, ook al was de conference call soms zondagavond laat”.

Ja! Ik wil... mijn passie laten waarderen.

Uw naam:
Uw e-mail:
Uw telefoonnummer:(niet verplicht)

Florijnz is uw corporate finance adviseur op het gebied van bedrijfsfinanciering, overname van of (ver)koop van uw onderneming. Onafhankelijk, deskundig en resultaatgericht.
  • Bedrijf laten waarderen?
  • Bedrijf verkopen in ‘s-Hertogenbosch?
  • Advies bij overname?

’s-Hertogenbosch


Lekkerbeetjesstraat 1
5211 AL ‘s-Hertogenbosch

Amsterdam


A.J. Ernststraat 595c
1082 LD Amsterdam

Contact


Telefoon: +31 (0)85 023 9405
E-mail:: info@florijnz.nl

Werken bij Florijnz ›


© 2019 Florijnz Corporate Finance