Welkom bij Florijnz Corporate Finance
EN NL
Taal:
’s-Hertogenbosch - Amsterdam +31 (0)85 023 9405

Ik wil... mijn bedrijf verkopen in
Waalwijk

Laten we op voorhand één misverstand uit de weg nemen. Wij verkopen niet uw bedrijf, wij verzilveren uw passie, ook in Waalwijk. Goede ondernemers zijn bijzonder gepassioneerde mensen. Met opvallend veel energie en betrokkenheid brengen zij hun organisatie verder vorm. Dan past het wilt u bij de verkoop van de onderneming natuurlijk ook, dat deze passie (h)erkentd wordt en op de juiste wijze in beeld wordt gebracht en voorbereid voor bij een eventuele verkoop van uw bedrijf inWaalwijk.

Of u nu meer wilt weten over de verkoopkosten het proces bij de verkoop van een onderneming, aandachtspunten voorbereidingen voor bij een verkoop of het verkopen van uw onderneming aan uw kind, werknemer of personeel, bij Florijnz bent u aan het juiste adres.

Bel met 073 503 30 37 en of iemand uit ons team en wij maken graag een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Ook met Family Offices en Private Equity huizen partijen onderhouden wij uitstekende relaties om de juiste passie te verbinden. Investeerders die kennis willen maken met Florijnz worden dan ook uitdrukkelijk uitgenodigd een zoekprofiel te delen.

Direct afspraak maken met Hans

" Wil iemand serieus een fusie of een deal sluiten, dan hebben zij met Florijnz de partner in huis om dit ook gerealiseerd te krijgen"

Het verhaal van Syncasso

Het contact met Florijnz was gemakkelijk gelegd. “Florijnz onderscheidt zich op zo’n manier dat ze begrip hebben voor wat je als klant wilt en het proces waar je in zit. Ze haken moeiteloos aan, dus je hebt eigenlijk maar één gesprek nodig om met elkaar op één lijn te komen”. Michael vindt dat Florijnz heel sterk is in het concreet houden van informatie en ervaart de diensten als kundig en professioneel, met een tikje humor. “Niet dat het een humoristisch vak is, maar de communicatie was zo dat er altijd ruimte was voor een grapje. We hebben best wel wat gelachen tussendoor, ook al was de conference call soms zondagavond laat”.

Ja! Ik wil... mijn passie laten waarderen.

Uw naam:
Uw e-mail:
Uw telefoonnummer:(niet verplicht)

Florijnz is uw corporate finance adviseur op het gebied van bedrijfsfinanciering, overname van of (ver)koop van uw onderneming. Onafhankelijk, deskundig en resultaatgericht.
  • Bedrijf laten waarderen?
  • Bedrijf verkopen in ‘s-Hertogenbosch?
  • Advies bij overname?

’s-Hertogenbosch


Lekkerbeetjesstraat 1
5211 AL ‘s-Hertogenbosch

Amsterdam


A.J. Ernststraat 595c
1082 LD Amsterdam

Contact


Telefoon: +31 (0)85 023 9405
E-mail:: info@florijnz.nl

Werken bij Florijnz ›


© 2019 Florijnz Corporate Finance