Acquisitiefinanciering

Voor het realiseren van de overname is extra funding nodig

Bij het aankopen van een onderneming is de juiste financieringsstructuur van de voorgenomen transactie een doorslaggevende randvoorwaarde. Na het ondertekenen van de LOI en parallel aan het boekenonderzoek is dát de belangrijkste uitdaging.

Naast de traditionele grootbanken zijn er veel nieuwe fundingverstrekkers op de kapitaalmarkt bij gekomen. Afhankelijk van grootte en vorm kunnen deze voor een juiste financieringsmix zorgen.

Adviseurs van Florijnz staan altijd voor u klaar

Om een goede kapitaalmix te vinden, gaat Florijnz voor u op zoek naar de juiste kapitaalverstrekkers (equity) en vreemd vermogen financiers. Een best complex proces waar allerlei factoren mede bepalend zijn voor de juiste mix. Een goed onderbouwd investerings- en financieringsmemorandum is daarbij cruciaal.

Het is van essentieel belang dezelfde taal te spreken als de kapitaalverstrekkers. Ongeacht of dit een financiële instelling is of een investeerder. Florijnz spreekt de taal van de financier en kan uw (financiële) vraagstuk goed vertalen richting de diverse financieringspartijen.

Wij ontzorgen dit proces zodat u verder kunt met ondernemen.

Connect with us

Wij komen graag met u in contact om te bespreken hoe we u het beste van dienst kunnen zijn.
aanhef
Naam(Vereist)
Marieke Klaassen
Marieke Klaassen van BeurdenPartner